Σπάρτη: Πέντε ανήλικοι έκλεβαν οχήματα

Σπάρτη: Πέντε ανήλικοι έκλεβαν οχήματα

Οι νεαροί συνελήφθησαν - Ανήλικος με κλεμμένο δίκυκλο διέρρηξε κατάστημα στις Σέρρες, ενώ ένας άλλος στη  Κόρινθο κυκλοφορούσε επί ενάμισι χρόνο με κλεμμένη μηχανή

polizei_astynomia_police
Σε μπλόκο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. έπεσαν πέντε ανήλικα παιδιά στην Σπάρτη, και από τον έλεγχο που έγινε στο όχημα στο οποίο επέβαιναν, διαπιστώθηκε ότι το είχαν κλέψει λίγες ώρες νωρίτερα από την Σκάλα Λακωνίας!

Μάλιστα, δεν ήταν το μόνο, καθώς από την προανάκριση που ακολούθησε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ευρώτα προέκυψε ότι οι ανήλικοι είχαν κλέψει και άλλα δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα! Οι πέντε πιτσιρικάδες συνελήφθησαν, όπως και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ αναζητείται η 41χρονη μητέρα του ενός.

Ανήλικος έκλεψε δίκυκλο και έκανε διάρρηξη στις Σέρρες

Ένα 24ωρο χάρηκε τις βόλτες που έκανε με το δίκυκλο που έκλεψε το βράδυ της Πέμπτης από τον χώρο στάθμευσης ενός κτιρίου στις Σέρρες, ένας ανήλικος Έλληνας. Το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε άλλη περιοχή των Σερρών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μαζί με τον πατέρα του που συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι λίγες ώρες πριν συλληφθεί, ο ανήλικος είχε παραβιάσει την είσοδο του εξωτερικού χώρου ενός καταστήματος και είχε «βουτήξει» προϊόντα αξίας 40 ευρώ.

Με κλεμμένη μοτοσικλέτα κυκλοφορούσε επί 16 μήνες στο Κιάτο Κορινθίας ένας 21χρονος αλλοδαπός! Όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σικυωνίων, διαπιστώθηκε ότι η μηχανή είχε κλαπεί στις 29 Οκτωβρίου του 2019 και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου σε βάρος του δράστη, που αφέθηκε ελεύθερος ελλείψει αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης «αρνείται όλες τις κατηγορίες, είναι ειλικρινής και έντιμος» λέει ο δικηγόρος του

Lockdown: Πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο – Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση

Δημήτρης Λιγνάδης: Από τη δόξα στη συντριβή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης