Στον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού, Κλεάνθης Μανδαλιανός, με αφομή το «κοκκίνισμα» του Δήμουστον επιδημιολογικό χάρτη.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «καλύτερη» την επιδημιολογική εικόνα του Δήμου, ωστόσο εκρινε αναγκαίο τον περιορισμό της εξάπλωσης της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης, της οποίας μάλιστα είναι και τα δώδεκα κρούσματα που οδήγησαν στην απόφαση που ελήφθη.
«Ο κόσμος είναι ήδη εξαντλημένος με τα μέτρα της καραντίνας και η εμπορική κίνηση πλέον εκμηδενίζεται εκεί που προσπαθούσε να πάρει κάποιες ανάσες» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν μεγάλες θυσίες που πρέπει να τις υποστούμε όλοι για να περιορίσουμε τον ιό. Δεν υπάρχει άλλη λύση, θα υπακούσουμε στις κεντρικές εντολές αλλά η μόνη ένστασή μας είναι ότι θα θέλαμε μία ενημέρωση νωρίτερα».
«Ο κόσμος είναι εκνευρισμένος αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή και απ' ό,τι φαίνεται, τα κρούσματα είχαν ήπια νόσηση», υπογράμμισε επίσης ο δήμαρχος και κατέληξε: «Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα των μέτρων αλλά δεν μπορώ να μην πω και τον αντίκτυπο που έχει στην τοπική κοινωνία».
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία