Στον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού, Κλεάνθης Μανδαλιανός, με αφομή το «κοκκίνισμα» του Δήμουστον επιδημιολογικό χάρτη.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «καλύτερη» την επιδημιολογική εικόνα του Δήμου, ωστόσο εκρινε αναγκαίο τον περιορισμό της εξάπλωσης της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης, της οποίας μάλιστα είναι και τα δώδεκα κρούσματα που οδήγησαν στην απόφαση που ελήφθη.
«Ο κόσμος είναι ήδη εξαντλημένος με τα μέτρα της καραντίνας και η εμπορική κίνηση πλέον εκμηδενίζεται εκεί που προσπαθούσε να πάρει κάποιες ανάσες» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν μεγάλες θυσίες που πρέπει να τις υποστούμε όλοι για να περιορίσουμε τον ιό. Δεν υπάρχει άλλη λύση, θα υπακούσουμε στις κεντρικές εντολές αλλά η μόνη ένστασή μας είναι ότι θα θέλαμε μία ενημέρωση νωρίτερα».
«Ο κόσμος είναι εκνευρισμένος αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή και απ' ό,τι φαίνεται, τα κρούσματα είχαν ήπια νόσηση», υπογράμμισε επίσης ο δήμαρχος και κατέληξε: «Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα των μέτρων αλλά δεν μπορώ να μην πω και τον αντίκτυπο που έχει στην τοπική κοινωνία».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»