Δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού (ΘΕΜΑ 104,6): «Θα υπακούσουμε στις εντολές, αλλά θέλαμε ενημέρωση νωρίτερα»

Δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού (ΘΕΜΑ 104,6): «Θα υπακούσουμε στις εντολές, αλλά θέλαμε ενημέρωση νωρίτερα»

«Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα των μέτρων αλλά δεν μπορώ να μην πω και τον αντίκτυπο που έχει στην τοπική κοινωνία» τόνισε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

thess_ar
Στον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού, Κλεάνθης Μανδαλιανός, με αφομή το «κοκκίνισμα» του Δήμου στον επιδημιολογικό χάρτη.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «καλύτερη» την επιδημιολογική εικόνα του Δήμου, ωστόσο εκρινε αναγκαίο τον περιορισμό της εξάπλωσης της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης, της οποίας μάλιστα είναι και τα δώδεκα κρούσματα που οδήγησαν στην απόφαση που ελήφθη.

«Ο κόσμος είναι ήδη εξαντλημένος με τα μέτρα της καραντίνας και η εμπορική κίνηση πλέον εκμηδενίζεται εκεί που προσπαθούσε να πάρει κάποιες ανάσες» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν μεγάλες θυσίες που πρέπει να τις υποστούμε όλοι για να περιορίσουμε τον ιό. Δεν υπάρχει άλλη λύση, θα υπακούσουμε στις κεντρικές εντολές αλλά η μόνη ένστασή μας είναι ότι θα θέλαμε μία ενημέρωση νωρίτερα».

«Ο κόσμος είναι εκνευρισμένος αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή και απ' ό,τι φαίνεται, τα κρούσματα είχαν ήπια νόσηση», υπογράμμισε επίσης ο δήμαρχος και κατέληξε: «Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα των μέτρων αλλά δεν μπορώ να μην πω και τον αντίκτυπο που έχει στην τοπική κοινωνία».





Ειδήσεις σήμερα: 

Κακοκαιρία: Πρόσθετες ελαφρύνσεις από τη ΔΕΗ για τους πληγέντες πελάτες της

Στο «κατώφλι» τα νέα αναδρομικά για 600 συνταξιούχους του δημοσίου- Αλλοι 200.000 περιμένουν στην ουρά

Εντείνεται η πίεση στο ΕΣΥ από την αύξηση των ασθενών με covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης