Κορινθία: Τον έψαχνε η Σουηδία έξι χρόνια!

Κορινθία: Τον έψαχνε η Σουηδία έξι χρόνια!

Είχε καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα - Φυγόποινοι συνελήφθησαν σε Καρδίτσα και Πάτρα

xeiropedes-syllhpsj_df
Στην κοινότητα Βέλο της Κορινθίας είχε βρει καταφύγιο ένας 41χρονος αλλοδαπός, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές της Σουηδίας εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια για οικονομικά εγκλήματα και είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος του.

Ο αλλοδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου, φέρεται ότι διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην Στοκχόλμη από τις 28 Μαρτίου του 2014 ως τις 29 Απριλίου του 2015. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου που δρομολογεί την έκδοσή του στην Σουηδία, βάσει του διωκτικού εγγράφου που εκκρεμούσε.

Στην φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για ναρκωτικά

Στον Παλαμά Καρδίτσας συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας διέταξε να μεταχθεί στις φυλακές για να την εκτίσει.

Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας άνδρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 17 μηνών για κλοπή. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη για να ηλεκτροδοτηθούν τα τελευταία 10.000 νοικοκυριά σε Αττική

Κρούσματα κορωνοϊού: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο - Πόσες ΜΕΘ είναι διαθέσιμες

Ιταλία: Ο Ντράγκι εξασφάλισε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης