Το «Απόλλων Ελλάς» ξεκινά δρομολόγια από αύριο στον Αργοσαρωνικό
Μπαίνει ξανά στη γραμμή δύο εβδομάδες νωρίτερα απ' ό,τι ήταν προγραμματισμένο, για να αντικαταστήσει το «Ποσειδών Ελλάς» που σήμερα το πρωί παρουσίασε μηχανική βλάβη
Δύο εβδομάδες νωρίτερα απ' ό,τι ήταν προγραμματισμένο, μπαίνει ξανά στη γραμμή το πλοίο «Απόλλων Ελλάς» της Saronic Ferries. Αύριο, Κυριακή 14/2, ξεκινά (καθημερινά) δρομολόγια προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Το Απόλλων Ελλάς έρχεται να αντικαταστήσει το «Ποσειδών Ελλάς», που σήμερα το πρωί παρουσίασε μηχανική βλάβη και οι 81 επιβάτες του με προορισμό την Αίγινα προωθήθηκαν με το πλοίο «Αγ. Νεκτάριος» της εταιρείας ΑΝΕΣ.
Το πλοίο Απόλλων Ελλάς ήδη από σήμερα πραγματοποίησε δοκιμαστικό πλου παρουσία επιθεωρητών και από αύριο θα αντικαταστήσει το Ποσειδών Ελλάς.
Η Saronic Ferries, με ανακοίνωσή της, ζητάει συγγνώμη από τους επιβάτες της «για την ταλαιπωρία που προκάλεσε το απροσδόκητο αυτό περιστατικό», ενώ ενημερώνει πως έχει ήδη επιστρέψει την τιμή του κομίστρου στους επιβάτες που δεν επιθυμούν τη μετάβαση τους με άλλο δρομολόγιο.
Μοναδικές, εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη από το κορυφαίο γερμανικό brand. Η Nolte Kitchens δημιουργεί κουζίνες που αντέχουν στον χρόνο και ξεπερνούν τις εφήμερες τάσεις - με επιλεγμένα προνόμια που κάνουν την εμπειρία απόκτησης ακόμα πιο απολαυστική.