Άγιος Βαλεντίνος: Γραφείο Σερίφη προτρέπει άτομα να καταδώσουν τους φυγόδικους... πρώην τους

Άγιος Βαλεντίνος: Γραφείο Σερίφη προτρέπει άτομα να καταδώσουν τους φυγόδικους... πρώην τους

Η ειδική προσφορά περιλαμβάνει δωρέαν «βραχιολάκια», μεταφορά με «σοφέρ» και τουλάχιστον μία διανυκτέρευση με εορταστικό δείπνο

handcuffs_sexy
Αν το άτομο με το οποίο μοιραζόσασταν παλαιότερα τη ζωή σας είναι φυγόδικος, δραπέτης ή υπάρχουν εκκρεμή εντάλματα εις βάρος του/της, ίσως βρείτε άκρως ενδιαφέρουσα την «εορταστική προσφορά» που πόσταραν εκπρόσωποι του νόμου στη Βόρεια Καρολίνα.

Σύμφωνα με τη New York Post, το Γραφείο Σερίφη της Κομητείας Νας πόσταρε στη σελίδα του στο Facebook μια ανάρτηση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που ουσιαστικά προτρέπει τις «πληγωμένες καρδιές» να καταδώσουν στις Αρχές το πρώην «έτερόν τους ήμισυ», εφόσον φυσικά εκείνο έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Η «ειδική προσφορά Σαββακοκύριακου» έχει ως εξής, σύμφωνα με την ανάρτηση: «Έχεις κάποιον πρώην-Βαλεντίνο που ξέρεις ότι εκκρεμούν εντάλματα εις βάρος του; Κάλεσέ μας στο (252) 4594121, πες μας πού βρίσκεται, κι εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα».

Did you know? The Nash County Sheriff’s Office is now offering a Valentine’s Day Weekend Special! Do you have an...

Posted by Nash County Sheriff's Office on Thursday, February 11, 2021


«Αυτή η ειδική προσφορά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινά με ένα σετ από limited-edition βραχιολάκια, δωρεάν μεταφορά με σοφέρ, διαμονή τουλάχιστον μίας διανυκτέρευσης στα πολυτελή μας καταλύματα, και ένα ειδικό δείπνο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», συμπληρώνει η αστεία ανάρτηση.

Και καταλήγει: «Ξέρουμε ότι αυτή η ειδική προσφορά είναι τόσο απίστευτη, που ίσως θελήσετε να παραπέμψετε περισσότερα από ένα άτομα. Δεν σας κατηγορούμε, είναι πολύ δελεαστική. Το τηλεφωνικό μας κέντρο σας περιμένει!».

Η ανάρτηση στη σελίδα του γραφείο σερίφη στο Facebook, η οποία συνοδευόταν μάλιστα από μια ρομαντική φωτογραφία με χειροπεδες και τριαντάφυλλα, προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις στην ενότητα των σχολίων, με άλλους να επαινούν τους διαχειριστές της σελίδας για το χιούμορ τους, και άλλους να χαρακτηρίζουν το αστειο «κακόγουστο».



Ειδήσεις σήμερα

Φρίκη στα Ιωάννινα: Αφρικανή χτύπησε μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος της επειδή έκλαιγε

Μήνυμα Μητσοτάκη: Να πείσουμε τους καχύποπτους ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά

Τουλάχιστον 19 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο βεγγαλικών στην Ινδία (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης