Πάτρα: Δεν έπιασε η απάτη με το... παραπάνω μηδενικό!

Πάτρα: Δεν έπιασε η απάτη με το... παραπάνω μηδενικό!

Κι αυτό γιατί ζήτησε το ποσό να επιστραφεί στον προσωπικό του λογαριασμό

1_1710
Αποδείχθηκε… ερασιτέχνης ο Έλληνας απατεώνας που κατάφερε να εξαπατήσει τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος ζωοτροφών στην Πάτρα και να του υφαρπάξει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Όμως, ζήτησε να κατατεθεί στον προσωπικό του λογαριασμό κι έτσι εντοπίστηκε!

Ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον καταστηματάρχη το πρωί της Πέμπτης και έκανε παραγγελία προϊόντων αξίας 600 ευρώ. Στην συνέχεια, του τηλεφώνησε ξανά παριστάνοντας τον αναστατωμένο και του είπε εκ παραδρομής πληκτρολόγησε ένα μηδενικό παραπάνω με αποτέλεσμα να καταβάλει 6.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του θύματος. Μάλιστα, του έστειλε ηλεκτρονικά μια απόδειξη κατάθεσης, η οποία αργότερα αποδείχθηκε πλαστή.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας πείστηκε από τους ισχυρισμούς του και κατέθεσε την διαφορά ύψους 5.380 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του δράστη. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν σε ποιον ανήκε ο λογαριασμός και συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ειδήσεις σήμερα 

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης από το Εθνικό θέατρο 

Εξιτήριο από το «Υγεία» για τον Πέτρο Φιλιππίδη 

Καλλιθέα: Εντοπίστηκε ύστερα από 10 μήνες η 39χρονη αισθητικός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης