Μπακογιάννης: Αυτό είναι το νέο «πάρκο τσέπης» που δημιουργήθηκε στον Κολωνό

Μπακογιάννης: Αυτό είναι το νέο «πάρκο τσέπης» που δημιουργήθηκε στον Κολωνό

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων σχετικά με τη δημιουργία του «πάρκου τσέπης»

parko_kolonos
Το νέο «πάρκο τσέπης», το οποίο βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κιλκίς και Αλαμάνας, στον Κολωνό, δίνει «ανάσα» δροσιάς και χρώμα στην περιοχή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, παρουσιάζει, μέσω βίντεο, την διαδικασία της μεταμόρφωσης του οικοπέδου στον Κολωνό σε μια μικρή όαση πρασίνου.

Δάπεδο και πεζοδρόμιο από ειδικό, φιλικό προς το περιβάλλον, σκυρόδεμα, καθιστικά από ανακυκλωμένη ξυλεία, πυκνοφυτεμένα αειθαλή και φυλλοβόλα δέντρα, υπεδάφιο αρδευτικό σύστημα για το πότισμα των φυτών και αυτόνομος φωτισμός από φωτοβολταϊκό σύστημα προηγμένης τεχνολογίας. Έτσι κατασκευάζονται τα νέα Πάρκα Τσέπης στις γειτονιές της Αθήνας. Όπως αυτό στη συμβολή των οδών Κιλκίς και Αλαμάνας.

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Friday, February 5, 2021


Επιπλέον, ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Δάπεδο και πεζοδρόμιο από ειδικό, φιλικό προς το περιβάλλον, σκυρόδεμα, καθιστικά από ανακυκλωμένη ξυλεία, πυκνοφυτεμένα αειθαλή και φυλλοβόλα δέντρα, υπεδάφιο αρδευτικό σύστημα για το πότισμα των φυτών και αυτόνομος φωτισμός από φωτοβολταϊκό σύστημα προηγμένης τεχνολογίας. Έτσι κατασκευάζονται τα νέα Πάρκα Τσέπης στις γειτονιές της Αθήνας. Όπως αυτό στη συμβολή των οδών Κιλκίς και Αλαμάνας».

Bakoyannis_Pocket_Park



Ειδήσεις σήμερα:

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών για τρία χρόνια - Πότε λήγει η προθεσμία

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 49χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Ορέστης Τζιόβας: «Με τον κ. Φιλιππίδη είχα πρόβλημα… τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης