Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Αλεξανδρούπολη από την ισχυρή νεροποντή, που έχει πλήξει την περιοχή.
Μεγάλο πρόβλημα εντοποίζεται στο χωριό Απαλός, εκεί που έχασε τη ζωή του πυροσβέστης, στην προσπάθεια να απεγκλωβίσειμαθητές από δημοτικό σχολείο.
Πέρα από τους πυροσβέστες, στο χωριό έχουν φτάσει και άντρες του στρατού με στρατιωτικά οχήματα, ώστε να συνδράμουν τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού. Παρών είναι και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).