Γώγος (ΘΕΜΑ 104,6): «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Αττική»

Γώγος (ΘΕΜΑ 104,6): «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Αττική»

«Προαποφασίσαμε στην περίπτωση που μια περιοχή είναι κόκκινη ή γίνει κατά τη διάρκεια της αποκλιμάκωσης, θα παίρνονται επιπλέον μέτρα» υπογράμμισε ο καθηγητής

maskes_attiki_main
«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, ιδιαίτερα στις "κόκκινες" περιοχές, όπως είναι η Αττική και η Πάτρα», προειδοποίησε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος τόνισε ότι «θέλουμε να προλάβουμε ένα τρίτο κύμα».

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι «προαποφασίσαμε στην περίπτωση που μια περιοχή είναι κόκκινη ή γίνει κατά τη διάρκεια της αποκλιμάκωσης, θα παίρνονται επιπλέον μέτρα, όπως το κλείσιμο των Λυκείων και το click away στα καταστήματα».

Ο κ. Γώγος τόνισε επίσης ότι «η κινητικότητα είναι αυτή που βαραίνει» και εξήγησε επίσης ότι ορισμένες δραστηριότητες όπως το ψάρεμα και το κυνηγί, θα εξεταστούν και πάλι από την επιτροπή. «Είναι οι λεπτομέρειες που μπορούμε να τις δούμε και θα τις δούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά και κατέληξε ότι «αν ο κόσμος βγαίνει έξω στο βαθμό που βγαίνει τώρα, είναι μεγάλο στοίχημα να μειώσουμε αυτή την κινητικότητα».

Ειδήσεις σήμερα: 

Ολόκληρη η απολογία του προπονητή της 11χρονης αθλήτριας: Ξεκίνησε να την παρενοχλεί όταν ήταν 9 ετών

Σχολεία: Γιατί κάποια Γυμνάσια στην Αττική δεν μπορούν να ανοίξουν

Δέκα μέτρα για να ξεμπλοκάρουν οι εκκρεμείς συντάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης