Χανιά: Μαροκινός διαρρήκτης «πηδούσε» από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

Χανιά: Μαροκινός διαρρήκτης «πηδούσε» από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

Μαζί με τα κλοπιμαία βρήκαν και μικροποσότητα κάνναβης - Συνελήφθη διαρρήκτης και στη Λάρισα

diarriksi
Σαν έμπειρος αναρριχητής σκαρφάλωνε στα μπαλκόνια των σπιτιών στο κέντρο της πόλης των Χανίων πηδώντας από το ένα στο άλλο, ένας αλλοδαπός από το Μαρόκο ο οποίος διέρρηξε δυο διαμερίσματα πριν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφαλείας, το απόγευμα της Δευτέρας!

Ο Μαροκινός «ποντικός» κατάφερε να αρπάξει χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 2.000 ευρώ και διέφυγε με τον ίδιο... ακροβατικό τρόπο, ωστόσο εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό που ερευνάται αν του ανήκει ή είναι κλεμμένο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπές και ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε σπίτι στη Λάρισα

Ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας ο δράστης της κλοπής που είχε γίνει στο διάστημα από τις 20 ως τις 22 Δεκεμβρίου σε ένα σπίτι στη Λάρισα. Πρόκειται για έναν Έλληνα που είχε αρπάξει δύο ασημένιους σταυρούς με τις αλυσίδες τους και μία τηλεόραση η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας και αφέθηκε ελεύθερος, αφού το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο.

Ειδήσεις σήμερα

ΝΔ: Υποστηρικτές του δολοφόνου Κουφοντίνα επιτέθηκαν στα γραφεία του Βαρτζόπουλου

Γώγος: Δεν αποκλείεται να αλλάξει η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων

Eστίες κορωνοϊού σε εκκλησίες και χριστιανικά σχολεία «γεννούν» ανησυχία στη Νότια Κορέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης