Υπόθεση Μπεκατώρου: Στον εισαγγελέα καταθέτει ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Υπόθεση Μπεκατώρου: Στον εισαγγελέα καταθέτει ο Γιάννης Παπαδημητρίου

«Είμαστε εδώ για να λάμψει η αλήθεια και όποιος έχει υποστεί κάτι, άνδρας ή γυναίκα να μιλήσει», δήλωσε ο ίδιος που  μετά τις καταγγελίες παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

istioploioa
Συνεχίζονται ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ν. Στεφανάτου οι καταθέσεις για την μεγάλη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο της Ιστιοπλοΐας η οποία «άνοιξε» μετά τις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική της κακοποίηση πριν από 23 χρόνια από παράγοντα της ιστιοπλοΐας.

Συγκεκριμένα, σήμερα στον εισαγγελέα καταθέτει ο κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος μετά τις καταγγελίες της κυρίας Μπεκατώρου παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Πάντως ο ίδιος δεν ήταν μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας την εποχή που, σύμφωνα με την κυρία Μπεκατώρου έλαβε χώρα η κακοποίηση της.

Σε δήλωσή του σήμερα έξω από την εισαγγελέα ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε: «Να βοηθήσουμε όλοι σε μια συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, να προχωρήσουμε για την εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού. Η Σοφία βιώνει μια δύσκολη κατάσταση, όμως ψυχικά είναι πολύ καλύτερα γιατί έφυγε ένα βάρος χρόνων. Είμαστε εδώ για να λάμψει η αλήθεια και όποιος έχει υποστεί κάτι, άνδρας ή γυναίκα να μιλήσει».

Ερωτηθείς για την απόφασή του να παραιτηθεί, απάντησε: «Η απόφαση ήταν στα πλαίσια ηθικής και αξιών και να απαντήσουμε σε μια συγκλονιστική δήλωση του προέδρου της ομοσπονδίας που έκανε λόγο για "δυσάρεστο περιστατικό». Από την πλευρά του ο δικηγόρος του κ. Παπαδημητρίου, Ανδρέας Μήτσαινας δήλωσε ότι πρόκειται για ένα ατιμωτικό αδίκημα του οποίοι ο ένοχος ή οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Με «κόκκινες γραμμές» η Ελλάδα στις διερευνητικές - Παγίδες από τους Τούρκους

Λιανεμπόριο: Ο συνωστισμός έξω από τα μαγαζιά φέρνει αλλαγές - Σκέψεις για «κόφτη» στα SMS
 
Καιρός - Έκτακτο δελτίο καιρού: Κακοκαιρία με καταιγίδες από τα βορειοδυτικά - Δείτε χάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης