Ο κορωνοϊός«χτύπησε» τελικά την πόρτα και του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και μέλους της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Θανάση Εξαδάκτυλου.
Το Σάββατο ο κ. Εξαδάκτυλος εμφάνισε πυρετό 37,7 υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής σε διαγνωστικό τεστ που βγήκε θετικό.
Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο κ. Εξαδάκτυλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook σημειώνοντας πως έχει ήπια συμπτώματα.
Δείτε την ανάρτησή του:
Πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι έχει κάνει ήδη την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid19 στις 13 Ιανουαρίου. Στο μεσοδιάστημα, δεν πρόλαβε πέρασε το απαραίτητο διάστημα για να κάνει την δεύτερη δόση και να αποκτήσει ο οργανισμός του τα απαραίτητα αντισώματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Εξαδάκτυλος δεν γνωρίζει, ούτε μπορεί να υποψιαστεί πώς και από ποιον κόλλησε κορωνοϊό.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.