Άμφισσα: Ανήλικοι τα «έτσουζαν» με κλεμμένα οινοπνευματώδη ποτά

Άμφισσα: Ανήλικοι τα «έτσουζαν» με κλεμμένα οινοπνευματώδη ποτά

Εφόσον είχαν την ευκαιρία, μαζί με τα ποτά έκλεψαν και αλλά αντικείμενα που βρήκαν - Δύο ανήλικοι διέρρηξαν σχολείο στην Τρίπολη

peripoliko
Το ίδιο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Άμφισσα διέρρηξαν δυο φορές στο διάστημα από τις 15 ως τις 22 του περασμένου Νοεμβρίου δυο πιτσιρικάδες, οι οποίοι είχαν αδυναμία στο αλκοόλ και τα απαραίτητα… μεζεδάκια!

Οι δύο ανήλικοι είχαν παραβιάσει και στις δύο περιπτώσεις την είσοδο του καταστήματος και είχαν κλέψει φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, διάφορα τρόφιμα, αλλά και μια ηλεκτρονική και μια ηλεκτρική συσκευή, καθώς και άλλα αντικείμενα. Οι δύο κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Άμφισσας– Δελφών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ανηλίκων, καθώς και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ζευγάρι ανηλίκων διέρρηξε σχολείο στην Τρίπολη

Την πόρτα του 8ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης έσπασαν δύο ανήλικοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που βρέθηκαν στο εσωτερικό το βράδυ της Παρασκευής. Όμως, πριν προλάβουν να κάνουν οτιδήποτε, έφτασαν αστυνομικοί που τους οδήγησαν στο τοπικό τμήμα και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι πάνω στο αγόρι! Οι γονείς τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων, ειδοποιήθηκαν να παραλάβουν τα παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επιστροφές φόρων «μαμούθ» σε εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη ληστεία με καραμπίνα σε σούπερ μάρκετ στον Εύοσμο

Νέο «όπλο» στη μάχη κατά της πανδημίας: Και σε ασθενείς στην Ελλάδα θα χορηγείται η κολχικίνη - Ποιοι θα την λαμβάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης