Μύκονος: Αλλοδαποί διακινούσαν λαθραία καπνικά είδη
Κατασχέθηκαν συνολικά 620 λαθραία πακέτα τσιγάρων - Ξεκίνησε η διαδικασία επαναπατρισμού του ενός εκ των δύο αλλοδαπών που βρισκόταν παράνομα στη χώρα
Μάνος Τσαγκαράκης
Ο τυπικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε δύο αλλοδαπούς οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στη Μύκονο, αποκάλυψε ότι διακινούσαν λαθραία προϊόντα καπνού. Παράλληλα, αυτός που οδηγούσε δεν διέθετε άδεια ικανότητας, ενώ ο άλλος βρισκόταν παράνομα στη χώρα.
Στη μηχανή που επέβαιναν οι δράστες διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 500 πακέτα τσιγάρων και 20 συσκευασίες καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, ενώ και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους βρέθηκαν άλλα 120 πακέτα τσιγάρων και μια συσκευασία καπνού. Όλα τα προϊόντα καπνού κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Οι αλλοδαποί και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του Κ.Ο.Κ. κατά περίπτωση, ενώ η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και διατάχθηκε η διοικητική διαδικασία επιστροφής του μη νομίμου μετανάστη στην πατρίδα του.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.