Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα

Άνοιγμα σχολείων και κίνηση στους δρόμους: Πρώτο κουδούνι σήμερα σε δημοτικά και νηπιαγωγεία, ποιοι δρόμοι έχουν μποτιλιάρισμα - Τι sms στέλνουν οι γονείς

kinisi_traffic_simera_kinisi_stous_dromous
Με αυξημένη κίνηση ξεκινά η εβδομάδα για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, την ώρα που μαθητές και μαθήτριες των βρεφονηπιακών, νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων παίρνουν και πάλι τις θέσεις τους στις τάξεις τους. 

Κίνηση θα συναντήσουν αυτή την ώρα οι οδηγοί σε αρκετά σημεία της Αττικής.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος της Φιλοθέης, όπως και στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη.  

Αυξημένη επίσης, είναι η κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) και στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη-έξοδος) Παράλληλα, προβλήματα σημειώνονται και στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στη λεωφόρο Μεσογείων. Επίσης, κίνηση καταγράφεται από την Τροχαία και στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη).

Τέλος, με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία επι της Βασιλέως Κωνσταντίνου και λεοφώρου Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα). Υπενθυμίζεται πως σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας, με τις μετακινήσεις να επιτρέπονται μόνο για συγκεκριμένους λόγους.


LIVE η κίνηση ΕΔΩ


Εικόνα της κίνησης μέσω του χάρτη της Google
kinisi_anoigma_sxoleion
Κλείσιμο


Άνοιγμα σχολείων: Πρώτο κουδούνι σήμερα σε δημοτικά και νηπιαγωγεία - Τι sms στέλνουν οι γονείς

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γενικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης επιστρέφουν στα θρανία τους μετά από μία δίμηνη διακοπή, που «υπαγορεύθηκε» από τα επιδημιολογικά δεδομένα που παρουσιάστηκαν στην επικράτεια από τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σχολείο δεν θα πρέπει να παραβλέψουν την αποστολή του απαραίτητου SMS στο 13033. Για τη συγκεκριμένη μετακίνηση οι γονείς θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον κωδικό 4, δηλαδή την «κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από / προς το σχολείο». Εκτός από το απαραίτητο SMS στο 13033, οι γονείς απαιτείται να έχουν μαζί τους συμπληρωμένη βεβαίωση μετακίνησης μαθητή που θα υπογράφεται από τον διευθυντή του σχολείου, στην οποία θα αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή ή της μαθήτριας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίδομα θέρμανσης 80-650 ευρώ: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις

Ανοίγει κι άλλο η «ομπρέλα» προστασίας για τις επιταγές

Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο-Ήττα με…κάτω τα χέρια για τους «Διάσημους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης