ΘΕΜΑ 104,6: Αυτή είναι η επιτροπή αξιολόγησης στίχων από την εκπομπή «Μεταξύ σοβαρού και αστείου»

ΘΕΜΑ 104,6: Αυτή είναι η επιτροπή αξιολόγησης στίχων από την εκπομπή «Μεταξύ σοβαρού και αστείου»

Η εκπομπή  έχει ήδη αναδείξει 7 νικητές με 7 καινούργια τραγούδια που έχουν μελοποιήσει οι συνθέτες Γιώργος Χατζής και Χρήστος Αηδόνης

thema
Τρεις κορυφαίοι στιχουργοί Όλγα Βλαχοπούλου, Γιώργος Λεκάκης και Κώστας Μπαλαχούτης με σπουδαίες περγαμηνές και μεγάλη παρακαταθήκη στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο μαζί με τον τραγουδοποιό Δημήτρη Λιόλιο, τον Νίκο Θρασυβούλου, δημοσιογράφο, ραδιοφωνικό παραγωγό και διευθυντή των εκδόσεων Ιανός και τον Γιάννη Μακρυγιάννη, διευθυντή του ΘΕΜΑ Radio 104,6 συγκροτούν τη νέα επιτροπή που θα επιλέγει το TOP 10 των στιχουργημάτων που θα συμμετέχουν κάθε μήνα στο διαγωνισμό στίχων της εκπομπής του ΘΕΜΑ Radio 104,6 "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου" που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής.

Η εκπομπή έχει ήδη αναδείξει 7 νικητές με 7 καινούργια τραγούδια που έχουν μελοποιήσει οι συνθέτες Γιώργος Χατζής και Χρήστος Αηδόνης. Μέσα από 213 συμμετοχές έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 27.169 ψηφοφόρους από 50 χώρες, η εκπομπή "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου" φιλοδοξεί να τονίσει την ιδιαίτερη αξία των στιχουργημάτων που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό, μια και την ευθύνη της διαμόρφωσης του TOP 10 θα τη φέρουν τόσο ισχυρά ονόματα.

Ισχυρά ονόματα που έχουν χαρίσει μοναδικές επιτυχίες στην ελληνική μουσική σκηνή, όπως:

· Όλγα Βλαχοπούλου : "Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις" (Πυξ Λαξ), "Νύχτα δύο κομμάτια" (μουσική Αντώνης Βαρδής , ερμηνεία Αντώνης Ρέμος)
Κλείσιμο
ΟΛΓΑ_ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Η Όλγα Βλαχοπούλου

· Γιώργος Λεκάκης: "Θα το σβήσω το φεγγάρι" (μουσική Ευριπίδης Νικολίδης, ερμηνεία Πασχάλης Τερζής), "Βροχή" (μουσική Θοδωρής Παπαδόπουλος, ερμηνεία Οπισθοδρομική Κομπανία)
ΓΙΩΡΓΟΣ_ΛΕΚΑΚΗΣ
Ο Γιώργος Λεκάκης

· Κώστας Μπαλαχούτης: "Φίλα με" (μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος, ερμηνεία Σταμάτης Κραουνάκης), "Κόκκινο ποτάμι" (μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος, ερμηνεία Ελεονώρα Ζουγανέλη)
ΚΩΣΤΑΣ_ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ
Ο Κώστας Μπαλαχούτης

· Δημήτρης Λιόλιος: "Όλοι" (στίχοι-μουσική Δ. Λιόλιος, ερμηνεία Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Δ. Λιόλιος), "Μπαλώματα" ( στίχοι – μουσική Δ. Λιόλιος, ερμηνεία Πάνος Μουζουράκης – Δ. Λιόλιος).
ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΛΙΟΛΙΟΣ
Ο Δημήτρης Λιόλιος

Τους τέσσερις δημιουργούς συμπληρώνουν στην επιτροπή και δύο ξεχωριστά πρόσωπα του ΘΕΜΑ Radio 104,6: ο Νίκος Θρασυβούλου ένας άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με την συνεισφορά του στην ανάδειξη πολιτισμικών θεμάτων στη δημοσιογραφική του διαδρομή και ο Γιάννης Μακρυγιάννης ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΘΕΜΑ Radio 104,6.
nikos_thrasi
Ο Νίκος Θρασυβούλου

Συντονιστείτε σήμερα Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο ΘΕΜΑ Radio 104,6 στις 16.00 - 18.00 για να ακούσετε τις συνεντεύξεις των Όλγα Βλαχοπούλου, Νίκο Θρασυβούλου, Γιώργου Λεκάκη, Δημήτρη Λιόλιου, Γιάννη Μακρυγιάννη και Κώστα Μπαλαχούτη στους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή.

Για το διαγωνισμό Ιανουαρίου στείλετε και εσείς τους στίχους σας στο stixos1046@yahoo.com ή στο inbox της σελίδας της εκπομπής https://www.facebook.com/metaxysovaroukaiasteiou1046 στο Facebook και γίνετε Πρώτο Θέμα στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές - Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα

Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης - Τα SOS για τη διαδικασία

Το twitter «κατέβασε» μόνιμα τον λογαριασμό του Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης