Ιωάννινα: Ένοπλος παραχαράκτης διακινούσε κάνναβη

Ιωάννινα: Ένοπλος παραχαράκτης διακινούσε κάνναβη

Δεν είχε αφήσει παρανομία στην οποία να μην μπλεχτεί

Iwannina-kannabi-plasta-opla
Δεν είχε αφήσει παρανομία στην οποία να μην μπλεχτεί ένας Έλληνας από χωριό του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων μετά από πληροφορία ότι διακινεί ναρκωτικά σε χρήστες της περιοχής.

Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 225,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα πιστόλι κρότου, πέντε φυσίγγια και μια σιδερογροθιά. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη 75 ευρώ, αλλά και 19 χαρτονομίσματα των 10 ευρώ που αποδείχθηκαν πλαστά!

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι ο διακινητής είχε πουλήσει δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,4 γραμμαρίων σε έναν ακόμη Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε το ίδιο απόγευμα στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων όπου συνελήφθη, ενώ τα ναρκωτικά που αγόρασε βρέθηκαν στο σπίτι του και κατασχέθηκαν.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος άσκησε στον πρώτο κακουργηματική δίωξη δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραχάραξη νομίσματος και στον δεύτερο για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.



Ειδήσεις σήμερα

Μόσιαλος: Σε 10 ημέρες θα ξέρουμε αν πάμε σε άρση της αυστηροποίησης των μέτρων

Ακάρ: «Κατάπιε» τις απειλές προς την Ελλάδα μπροστά στον Γερμανό πρεσβευτή, αλλά...

Έγκλημα στην Αλβανία: «Τις σκότωσα από ζήλια» λέει ο δολοφόνος των δύο αδελφών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης