Καιρός: Έρχεται «θερμή εισβολή» το Σαββατοκύριακο - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει περισσότερο

Καιρός: Έρχεται «θερμή εισβολή» το Σαββατοκύριακο - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει περισσότερο

Εντυπωσιακή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και νότια της χώρας - Στην Κρήτη ο υδράργυρος θα «φλερτάρει» με τους 30 βαθμούς Κελσίου

weather-0
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπως όλα δείχνουν, καθώς οι μετεωρολόγοι αναμένουν «θερμή εισβολή» κυρίως στα κεντρικά και νότια της χώρας.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου η θερμοκρασία θα σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και κυρίως της νότιας Ελλάδας, ενώ την Κυριακή στην βόρεια Κρήτη ο νοτιάς, εκτός από το να μεταφέρει και κάποια σκόνη, δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον υδράργυρο και στους 29 βαθμούς Κελσίου.

Θερμή εισβολή στην κεντρικη και κυρίως στην νότια Ελλάδα το Σαβ/κύριακο Γενάρη μήνα!! Φίλες και φίλοι οπως τόνισα και ...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, January 5, 2021

Από την πλευρά του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για «καλοκαίρι» μέσα στο χειμώνα, η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να ξεπεράσει και τους 25 βαθμούς κελσίου σε κάποια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Πρωταθλήτρια σε αυτή την κούρσα ανόδου του υδραργύρου όπως όλα δείχνουν θα είναι η Κρήτη όπου εξαιτίας και του νοτιά που θα λειτουργεί σαν καταβάτης ο υδράργυρος θα φλερτάρει με τους 30 βαθμούς Κελσίου με τα προγνωστικά να δίνουν σαν πρώτη προσέγγιση 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Κλείσιμο
Την ίδια στιγμή στη βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνά τους 12 με 14 βαθμούς κελσίου ενώ στα βορειοδυτικά τμήματα ίσως βρεθούμε και κάτω από τους 12 με βροχές και χιόνια στα βουνά.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ο καιρός όμως δεν φαίνεται...

Posted by Klearhos Marousakis on Tuesday, January 5, 2021


Ειδήσεις σήμερα:

Σε αυστηρό lockdown ο δήμος Αλιάρτου - Συρροή κρουσμάτων μεταξύ πιστών που παρακολούθησαν τη Λειτουργία τα Χριστούγεννα

Γερμανία: Αυστηρότερα μέτρα και παράταση του lockdown αποφάσισε η Μέρκελ

Υποχρεωτικά με επιταγές ή κάρτες οι πληρωμές στις ΔΟΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης