Click away τέλος μετά τα νέα μέτρα - Τι θα γίνει με τις παραγγελίες

Click away τέλος μετά τα νέα μέτρα - Τι θα γίνει με τις παραγγελίες

Το νέο lockdown στο λιανεμπόριο

click_away
Η απόφαση της κυβέρνησης για την εφαρμογή πιο αυστηρού lockdown με νέα μέτρα μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου  «πάγωσε», μεταξύ άλλων, τη μέθοδο του click away. Την ίδια ώρα, προβληματισμός έχει δημιουργηθεί για τις εκατοντάδες παραγγελίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Το ζήτημα που προκύπτει με τις παραγγελίες που ήταν ήδη σε αναμονή για παραλαβή από το κατάστημα αναμένεται να λυθεί, σύμφωνα με πληροφορίες με εναλλακτικούς τρόπους.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αναφέρει πως οι ίδιοι οι επιχειρηματίες θα φροντίσουν να μεταθέσουν τις ημερομηνίες παραλαβής στις 11 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία ενδέχεται άρση των νέων μέτρων περιορισμού. Εναλλακτική λύση είναι η αποστολή των προϊόντων από εταιρείες ταχυμεταφορών στα σπίτια των αγοραστών.

«Δυστυχώς το ελληνικό εμπόριο υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με μία ακόμη αρνητική εξέλιξη. Ενώ προετοιμαζόμασταν για το σταδιακό άνοιγμα με την εφαρμογή του click inside», κάνουμε ένα μεγάλο πισωγύρισμα κλείνοντας τα καταστήματα μας», δήλωνε πριν από λίγες ημέρες στο protothema.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Σε κάθε περίπτωση όσοι καταναλωτές ήταν να παραλάβουν το επόμενο διάστημα προϊόντα από καταστήματα, μικρά και μεγάλα, καλό είναι να επικοινωνήσουν με αυτά προκειμένου να δρομολογήσουν τον τρόπο που θα πάρουν στα χέρια τους τα προϊόντα.

Ειδήσεις σήμερα: 
 
Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση στις 11 Ιανουαρίου - Τα σχέδια και τα... εμπόδια
 
Κορωνοϊός - Ντουμπάι: Ανησυχία μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος

Ανασχηματισμός: Όλα τα ονόματα και οι μετακινήσεις - Ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης