Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Λαμίας έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του «Άγιου Βασίλη» της πόλης. Ο λόγος για τον 48χρονο Νίκο Σπανό ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς είκοσι λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου. Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έβαλε την κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη και ξεκίνησε να μοιράζει τα δώρα σε συγγενικό του σπίτι. Όμως εκεί τον «πρόδωσε» η καρδιά του.
Ο Νίκος Σπανός ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στο Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια. Μάλιστα ουκ ολίγες φορές είχε παρουσιάσει και το καρναβάλι της πόλης. Πριν είχε εργαστεί στο εργοστάσιο της Chipita, ενώ για κάποια χρόνια ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου, στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας. Είχε δύο παιδιά ηλικίας 19 και 15 ετών.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους