Εισαγγελέας για τον Μητροπολίτη Κυθήρων και το εμβόλιο «προϊόν εκτρώσεων»

Εισαγγελέας για τον Μητροπολίτη Κυθήρων και το εμβόλιο «προϊόν εκτρώσεων»

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ - Υποστήριξε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι προϊόν εκτρώσεων

mitropolitis-kythirwn34
Την παρέμβαση των δικαστικών αρχών προκάλεσαν οι απίστευτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, που υποστήριξε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι προϊόν… εκτρώσεων.

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό.

Οι απίστευτες δηλώσεις του Μητροπολίτη έγιναν στον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων.

Τα εμβόλια «γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα», είπε ο Μητροπολίτης, που μάλιστα υποστήριξε ότι γνώστης της πληροφορίας είναι και ο Πάπας, του οποίου τη γνώμη «δεν υπολογίζουμε».

Συνεχίζοντας τις θεωρίες συνωμοσίας, ανέφερε μάλιστα ότι «θέλουν να κάνουν τον μετάνθρωπο, τον μεταλλαγμένο άνθρωπο, τον άνθρωπο που θα είναι ένα ρομπότ».


Κλείσιμο


Είχε προηγηθεί τοποθέτησή του για τις γιορτές

Προ ημερών, ο Μητροπολίτης είχε δηλώσει ότι προτίθεται να αψηφήσει τους κανόνες για την προστασία της δημόσιας Υγείας ανοίγοντας τους ναούς. «Θα λειτουργήσουμε τους ναούς, ας έρθουν να μας πιάσουν, το είπαμε αυτό. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το ποίμνιό μας, δεν μπορούμε να πούμε «θα έρθουν κάποιοι και κάποιοι θα μείνουν έξω».

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία - Τι εισηγούνται οι ειδικοί

Δράμα: Βεβήλωσαν το Μνημείο των Εβραίων Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος

ΕΛΑΣ: Από τους 8 συλληφθέντες στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου οι 7 δεν ήταν φοιτητές   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης