Η Ναυτιλία στο πλευρό του Χατζηκυριάκειου Ορφανοτροφείου Πειραιά

Η Ναυτιλία στο πλευρό του Χατζηκυριάκειου Ορφανοτροφείου Πειραιά

Βρήκαν τον τρόπο να μοιράσουν την χαρά και να στηρίξουν τους αδύνατους

xatzi1
Τι και αν η πανδημία έχει καταστήσει απαγορευτικές τις συναντήσεις, τι και αν τα πάρτι δεν μπορούν να γίνουν τι και αν οι δουλειές έχουν τα προβλήματα τους. Οι άνθρωποι της Ναυτιλίας ναυτιλιακοί βρήκαν τον τρόπο να μοιράσουν την χαρά και να στηρίξουν τους αδύνατους όπως πάντα κάνουν.

Με έναν ευρηματικό για την εποχή μας τρόπο διοργάνωσαν διαδικτυακό πάρτι μέρα μεσημέρι σταματώντας την εργασία τους για τρεις ώρες. Μέχρι πέρσι, εδώ και δεκαετίες έδιναν το παρών στα θρυλικά πλέον χριστουγεννιάτικα πάρτι των ναυτιλιακών εταιριών ή της ναυτιλιακής Λέσχης.

Οι τρεις γνωστοί Άγιοι Βασίληδες της Ακτής Μιαούλης και της Ναυτιλιακής κοινότητας βρήκαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων διοργάνωσαν ένα διαδικτιακό πάρτι με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά.

Ο Γιώργος Ξηραδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της XRTC BUSINESS CONSULTANTS και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, ο Κώστας Ρόκκος CEO της ναυτιλιακής εταιρείας TST International και ο Κώστας Κωνσταντίνου CEO τηs εταιρείας Χρηματοοικονομικών και Επιχειρηματικών συμβούλων MOORE και ιδρυτής του MOORE Maritime Index ξαναεγιναν οι Santas και για τρεις ώρες μάζευαν ευχές και δώρα για καλό σκοπό.

Συντονιστής το «Πνεύμα των Χριστουγέννων» η Μαρία Μαυρουδή, Marine Insurance Broker της Ακτής Μιαούλη και Ιδρύτρια, Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια, η οποία με την ηλεκτρονική  πλατφόρμα Virtual Coffee Chats συντόνισε το πάρτι.

Από τον αέρα πέρασαν δεκάδες στελέχη  της Ελληνικής Ναυτιλιακής αγοράς, εκπρόσωποι ναυτιλιακών σωματείων και οργανισμών που όλοι τους έκαναν μια ευχή και έκαναν την προσφορά τους προς το Ίδρυμα.

Κλείσιμο
Μεταξύ αυτών η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά, ο Γιώργος Αλεξανδράτος Αντιπρόεδρος του ΝΕΕ και του Hellenic Maritime Cluster, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και Πρόεδρος της WISTA Ελλάδας Έλπη Πετράκη, ο Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά Κωστής Φραγκούλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ναυλομεσιτών Ιωάννης Κοτζιάς, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικων Στελεχών της Ελληνικής Ναυτιλίας Κώστας Οικονόμου, εκπρόσωποι πολλών ναυτιλιακών και περιναυτιλιακών εταιρειών και οργανισμών, ναυτιλιακών πανεπιστημίων, και άλλων φορέων. 

Ζέστη στιγμή της 3ωρης εκδήλωσης ήταν όταν  η κ. Αναστασία Κατσιλιέρη Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας -Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας- αφού ευχαρίστησε τους οργανωτές κάλεσε την Πετρούλα και την Σοφία, παιδιά του Ιδρύματος, να μιλήσουν για την ζωή τους εκεί. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 600 άτομα.

Η χορωδία αγάπης των Στελεχών της Franman υπό τον συντονισμό και τις οδηγίες της Κέλλυς Μαργαρίτη τραγούδησε το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι Αγία Νύχτα ενώ τα κάλαντα έψαλαν όλοι όσοι ήταν τις τελευταίες στιγμές στην εκδήλωση με μαέστρο τον Νικόλα Μαρματσούρη, στέλεχος της GAC και κυνερνητη του Propeller Club. 

Ο έρανος αγάπης συνεχίζεται για όποιον θέλει και μπορεί καταθέτοντας αυτό που μπορεί στους λογαριασμούς του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος με κωδικό "Maritime _ Xmas"

Δήλωσαν:

Γιώργος Ξηραδάκης: Όταν θέλουμε να δώσουμε βρίσκουμε τον τρόπο. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε ζεστές καρδιές. 

Κώστας Ρόκκος: Είναι χαρά να συμμετέχω σε τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης που μπορούν να βοηθήσουν τον αδύνατο. 

Κώστας Κωνσταντίνου: Μέσω των νέων τεχνολογιών και τον παλμό που δίνει πάντα αυτή η παρέα χαρήκαμε αυτή την προσφορά αγάπης 

Μαρία Μαυρουδή: Χωρίς να έχουμε επαγγελματικές ικανότητες όσο αφορά τη διοργάνωση τέτοιων ενεργειών και καταφέραμε πολύ γρήγορα να συγκεντρώσουμε τόσο πολύ κόσμο που ήθελε να προσφέρει και προσέφερε. 


Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη κατολίσθηση με τραυματίες στη Νορβηγία - Δείτε φωτογραφίες 

Εγκρίθηκε το εμβόλιο της AstraZeneca στη Βρετανία

Πολιτική κόντρα και δυσφορία για τους εμβολιασμούς κυβερνητικών και κρατικών στελεχών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης