Ενώπιον του 31ου τακτικού ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι οκτώ κατηγορούμενοι που ταυτοποιήθηκαν ότι συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ωστόσο, και οι οκτώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία ώστε να προετοιμάσουν τις απολογίες τους για τις 8 Ιανουαρίου 2021.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι οκτώ κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν αδικήματα για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή από κοινού με βία και απειλή βίας, δια παρανόμου κατακρατήσεως με σκοπό ανοχής πράξης, για την οποία ο παθών δεν έχει υποχρέωση, παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία από κοινού, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας Υπηρεσίας από κοινού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας πραγμάτων, χρησιμευόντων στο κοινό όφελος από κοινού.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.