Άδειασαν τέσσερις φορές την ίδια αγροικία στα Τρίκαλα!

Άδειασαν τέσσερις φορές την ίδια αγροικία στα Τρίκαλα!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων

peripoliko_
Πιο συχνά «επισκέπτονταν» οι... διαρρήκτες μια αγροικία σε περιοχή του νομού Τρικάλων, από την ιδιοκτήτριά της! Από τον περασμένο Αύγουστο την είχαν διαρρήξει κατά διαστήματα... τέσσερις φορές και δεν είχαν αφήσει τίποτε που να μην το κλέψουν! Όμως, η τελευταία κλοπή στάθηκε μοιραία.

Οι δυο Έλληνες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τους εντόπισαν να μεταφέρουν από την αγροικία έξι ξύλινες καρέκλες με σκοπό να τις φορτώσουν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν φέρει μαζί τους. Από την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι είχαν εισβάλει άλλες τρεις φορές και είχαν «σηκώσει» όλη την οικοσυσκευή και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στο όχημα των δραστών βρέθηκαν τρία μαχαίρια και σουγιάδες, 116 φυσίγγια κυνηγετικών όπλων και διάφορα εργαλεία και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα και κυρίως χάλκινα σκεύη, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της αγροικίας, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο ως μέσο για την διάπραξη των κλοπών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τσαβούσογλου: «Ελλάδα και Κύπρος στοχοποιούν την Τουρκία»

Πέθανε ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Κύκνος που θρηνούσε το ταίρι του στις ράγες «καθήλωσε» πάνω από 20 τρένα στη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης