Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (26-12-2020) στον Περιφερειακό δρόμο του Αλιβερίου με κατεύθυνση προς Χαλκίδα...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 27χρονος οδηγός Τάσος Μητροπέτρος έχασε τον έλεγχο του οχήματος πάνω στη στροφή και το ΙΧ έκανε βουτιά σε ποτάμι από ύψος περίπου 4 μέτρων.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου αλλά και εθελοντές της S.A.R - 312 οι οποίοι σε συνεργασία με τους αστυνομικούς ρύθμιζαν την κυκλοφορία για την ασφαλή διέλευση των διερχομένων οχημάτων, και για λίγη ώρα έκλεισαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλκίδα, για να μπορέσει ο γερανός να σηκώσει το όχημα από το ποτάμι και να το παραλάβει η οδική βοήθεια.
Σαν από θαυμα ο 27χρονος οδηγός βγήκε σώος από το όχημα και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας για εξετάσεις και λίγο αργότερα έλαβε εξιτήριο.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.