Ηράκλειο: Υπεξαίρεσε νοικιασμένο Ι.Χ. για να διακινεί ναρκωτικά

Ηράκλειο: Υπεξαίρεσε νοικιασμένο Ι.Χ. για να διακινεί ναρκωτικά

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη - Σε έναν τυπικό έλεγχο βρέθηκε κάνναβη και συνέλαβαν τον κάτοχο

Hrakleio-kannabi-noikiasmeno-IX
Στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας αλλοδαπός, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε υπεξαιρέσει από την εταιρεία που του το είχε νοικιάσει!

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν πάνω στον αλλοδαπό και στο σπίτι του 96,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και υπεξαίρεση.

Σύλληψη για κάνναβη και στον Βόλο

Σε τυπικό έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Βόλο ένας 30χρονος Έλληνας, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του μία αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 77 γραμμαρίων. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Λαμία: Διασωληνώθηκε 43χρονος – Γεμάτη η ΜΕΘ και η κλινική COVID

Ανοιχτά την Κυριακή σούπερ μάρκετ, μαγαζιά με click away και κομμωτήρια

Δυτική Αττική: Επέμβαση της αστυνομίας για να κάνουν τεστ οι πολίτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης