Χερσόνησος: Έκλεψαν μοτοσικλέτα και την πωλούσαν μέσω facebook!

Χερσόνησος: Έκλεψαν μοτοσικλέτα και την πωλούσαν μέσω facebook!

Αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους αγοραστές - Στην Εύβοια τον τσάκωσαν με κλεμμένη μηχανή αλλά δεν τον συνέλαβαν

klemmenh_mhxanh_s
Σοκ έπαθε ο ιδιοκτήτης μιας μοτοσικλέτας που είχε κλαπεί από μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, όταν είδε την φωτογραφία της σε μια... αγγελία για την πώλησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης! Αμέσως κατέφυγε στους αστυνομικούς του τμήματος Αστερουσίων, οι οποίοι προσποιήθηκαν τους αγοραστές και επικοινώνησαν μέσω facebook με τον πωλητή.

Αφού συμφώνησαν για την αγορά της μηχανής, συναντήθηκαν με δύο Έλληνες οι οποίοι έφεραν τη μοτοσικλέτα στο ραντεβού για την αγοραπωλησία και συνελήφθησαν. Μάλιστα, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.! Η μηχανή αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συνελήφθη πάνω σε κλεμμένη μοτοσικλέτα

Καθισμένος πάνω σε μία ακινητοποιημένη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων ένας Έλληνας σε περιοχή της Εύβοιας, αλλά όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο προέκυψε ότι δεν ήταν δική του! Αντίθετα, είχε κλαπεί στις 11 Δεκεμβρίου από την αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη της στον οποίο αποδόθηκε. Ο δράστης δεν συνελήφθη αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Άδεια κατεπείγουσας χρήσης και στο εμβόλιο της Moderna

Επιχείρηση «Ελευθερία»: Αντίστροφη μέτρηση για τον εθνικό εμβολιασμό – Το χρονοδιάγραμμα και οι προτεραιότητες

ΗΠΑ: Τη Δευτέρα ο εμβολιασμός του Μπάιντεν - Την επόμενη εβδομάδα της Χάρις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης