Βέροια: Ενέδρα σε διακινητή κοκαΐνης και κάνναβης

Βέροια: Ενέδρα σε διακινητή κοκαΐνης και κάνναβης

Χάπια και κάνναβη βρέθηκαν στο σπίτι του - Σε κουτάκια φαρμάκων έκρυβε την κοκαΐνη στην Πάτρα

Veroia-kokaini
Κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που οργανώθηκε και εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας Έλληνας που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στην βόρεια Ελλάδα. 

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε κοκαΐνη βάρους 50 γραμμαρίων την οποία σκόπευε να διαθέσει σε άγνωστους πελάτες του, ενώ στο σπίτι του όπου ακολούθησε έρευνα, κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 46 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, τρία ναρκωτικά χάπια, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και 2.400 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Η ζαρντινιέρα έκρυβε κοκαΐνη στην Πάτρα

Αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός αλλοδαπού στην Πάτρα έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και κατάσχεσαν 13 «φιξάκια» με συνολικά 25 γραμμάρια κοκαΐνης που ήταν έτοιμα για πώληση και τα είχε κρύψει μέσα σε τρία κουτιά φαρμακευτικού σκευάσματος που είχε τοποθετήσει κάτω από μια… ζαρντινιέρα!

Σε εγκαταλελειμμένο όχημα κοντά στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατέσχεσαν και 23 άδεια κουτιά φαρμάκων που χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει το παράνομο εμπόρευμά του. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Μακρόν ανησυχεί Γαλλία και ΕΕ - Ποια μέτρα φέρεται να παραβίασε πριν βρεθεί θετικός

«Πράσινο φως» από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων στο εμβόλιο της Moderna

Τα δέκα συστατικά που περιέχει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Όχι, δεν περιέχει... τσιπάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης