Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

syn_xrwma
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :


1. Την εφημερίδα

2. Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Αντελίν Ντιεντονέ «Αληθινή Ζωή»

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Adeline Dieudonné «Αληθινή Ζωή» είναι στο ΘΕΜΑ


Μέσα σε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και υπό τη σκιά ενός θηριώδους πατέρα, εκτυλίσσεται ένα θρίλερ ενδοοικογενειακής βίας. Μια αφήγηση συνταρακτική και ταυτόχρονα αποκαλυπτική, για το τέρας που βρίσκεται δίπλα μας.

Η επιτυχία της «Αληθινής ζωής» στη Γαλλία και την Ευρώπη, με πωλήσεις οι οποίες έχουν ξεπεράσει τα 100.000 αντίτυπα, επιβεβαιώνει την εντύπωση ότι η Adeline Dieudonné έχει γράψει ένα βιβλίο εθιστικό. Η αμεσότητα της γραφής της, ο σαρκαστικός κυνισμός και η αμεσότητα του ύφους, σαγηνεύουν τον αναγνώστη. Καθώς η ιστορία εκτυλίσσεται με διαρκείς ανατροπές η διακοπή της ανάγνωσης γίνεται κάτι σχεδόν απαγορευμένο. Όμως, ακόμη και στις τελευταίες λέξεις της τελευταίας σελίδας, η «Αληθινή ζωή» μοιάζει ότι θα μπορούσε να διαβαστεί ξανά, από την αρχή.

Η Adeline Dieudonné τοποθετεί τη δράση σε ένα προάστιο, κοντά στο (φανταστικό) «Δάσος των Μικρών Κρεμασμένων». Πρωταγωνιστές είναι τα μέλη μιας τετραμελούς οικογένειας, με έναν πατέρα-αφέντη, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ζωώδη ένστικτα και συμπεριφορά δυνάστη. Το χόμπι του είναι να σκοτώνει και να ταριχεύει ζώα, δημιουργώντας ένα σπίτι-μουσείο ωμοτήτων, γεμάτο πτώματα. Μέσα σε αυτή τη μακάβρια ατμόσφαιρα, η επιβίωση εξαρτάται από τις ορέξεις του πατρός -μόνο που η ζωή δεν εξελίσσεται βάσει της προβλεπόμενης συνταγής. Ένα πολύ ασυνήθιστο και τραγικό δυστύχημα τινάζει τα πάντα στον αέρα -και τότε αρχίζει η αληθινή δράση. Με τους ήρωες να ακροβατούν ανάμεσα σε μια επίγεια κόλαση και έναν φανταστικό παράδεισο.

Κλείσιμο
Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό μυθιστόρημα «Αληθινή ζωή» της Adeline Dieudonné.


3. Το Olive Ιανουαρίου, με 80 ξεχωριστές συνταγές, που απογειώνουν τη γιορτινή διάθεση

«Η γεύση της αγάπης»

Το Olive που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή 20-12 με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φτιάχνει σούπερ γιορτινή ατμόσφαιρα φιλοξενώντας στις σελίδες του 80 συνταγές για τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου! Ελάτε λοιπόν να μπούμε μαζί στην κουζίνα µε πιάτα γεµάτα γιορτινά αρώµατα!

Μη χάσετε 6 υπέροχα μενού για τραπέζια που µοσχοβολούν μυρωδιές και γεύσεις γιορτινές! Μαζί, κλασικές συνταγές για μοσχάρι, μαγειρέματα σε γάστρες, έξυπνα ορεκτικά και ονειρεμένα γλυκά & εκπληκτικές βασιλόπιτες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Στο Οlive Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ «Η γεύση της αγάπης»


Διαβάστε στο Olive Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:


Βράδυ παραμονής
EYAGGELOY

Βγάζουµε τα καλά σερβίτσια από το ντουλάπι και στρώνουµε το πιο γιορτινό τραπέζι της χρονιάς, µε το µενού που ετοίµασε για εµάς ο Σωτήρης Ευαγγέλου.
Ριζότο κίτρινης κολοκύθας, Μοσχάρι ταρτάρ, Σούπα µε πράσα & νιφάδες καπνιστού σολοµού, Χήνα στον φούρνο µε πατάτες & σάλτσα µήλου, «Κορµός» σοκολάτας µε κάστανα.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων 
XENAKHS

Το φετινό τραπέζι προβλέπεται άκρως οικογενειακό, αλλά όχι λιγότερο γιορτινό. 
Ο Γκίκας Ξενάκης ετοίµασε ένα µενού µε πιάτα γεµάτα άρωµα και γεύση Ελλάδας.

Σαλάτα µε σπανάκι, ζεστό κατσικίσιο τυρί, φουντούκια & αχλάδι, Μπρόκολο γκρατινέ µε πράσα & γραβιέρα, Πουρές γλυκοπατάτας µε µαραθόριζα & µπέικον, Καρέ αρνίσιο σε κρούστα βοτάνων, Κοτόπιτα µε τραχανά, δυόσµο & δροσερή σάλτσα γιαουρτιού. 

Καλώς να ορίσετε! 
KOYTSOYnew

Η Αργυρώ Κουτσού στρώνει τα καλά της και σας σερβίρει ό,τι και όσα θα µαγείρευε µε αγάπη για µια γιορτή στο σπίτι της. Περάστε στο τραπέζι!

Βελουτέ µε φιστίκια κάσιους, Μπρι τυλιγµένο σε αµπελόφυλλα, µε φιστίκια, σταφίδες & καπνιστή πάπρικα, Σαλάτα µε λωτό & σάλτσα µανταρινιού µε φουντουκοβούτυρο, Coq au vin (κόκορας κρασάτος) µε πουρέ.

Ο μόσχος ο σιτευτός 
DHMHTRAKOPOYLOS-MOSXARInew

Το αγαπηµένο κρέας φοράει τα καλά του και µαγειρεύεται από στρογγανόφ, µπουργκινιόν και Ουέλινγκτον µέχρι οσοµπούκο µιλανέζε και ροστµπίφ. 

Πάρτι για λίγους 
VESNA

Αν προτιµάτε το σερβίρισµα σε µπουφέ, η Βέσνα Ξανθοπούλου σας προτείνει νοστιµιές για τσίµπηµα, ιδανική παρέα για το ποτό σας.

Σερβίρει από Αλμυρά κουλουράκια με blue cheese & καρύδια, Λευκή τούρτα µε σολοµό & γαρίδες, Μικρά ρολάκια με προσούτο, γκοτνγκοντζόλα & αχλάδι μέχρι χριστουγεννιάτικο στεφάνι caprese και αλμυρές μαντλέν με τυρί chevre. 

Οι ηδονές της γάστρας 
MAIKANTHSnew

Αρνί, µοσχάρι ή χοιρινό, ακόµα και πάπια µπαίνουν στη γάστρα και σιγοψήνονται µέχρι να γίνουν λουκούµι. Πλάι τους, λαχανικά εποχής σε ρόλο συνοδευτικό.

Μοσχάρι µε άγρια µανιτάρια & κάστανα, Πάπια γεµιστή µε πλιγούρι, χουρµάδες & γλυκοπατάτες, Χειµωνιάτικα λαχανικά στη γάστρα µε κύµινο & πορτοκάλι, Αρνί µπούτι µε πατάτες, δαµάσκηνα & µπαχαρένια κρούστα από φιστίκι Αιγίνης, Χοιρινό κότσι µε αποξηραµένα βερίκοκα & κολοκύθα. 

Θα γίνει του κάστανου!
XELMHS

Tα έχουµε απολαύσει σε γεµίσεις, σε πουρέδες, σε επιδόρπια. Λατρεύονται µετά µανίας ψητά σε φούρνο ή στο τζάκι και βρασµένα. Φέτος, θα τα µαγειρέψουµε αλλιώς και θα τα αγαπήσουµε από την αρχή!

Κάστανα «ταµπουλέ», Spread κάστανου µε σοκολάτα & ταχίνι, Μπολονέζ κάστανου.

Για τους λάτρεις του ροκφόρ 
ROKFORnew

Ετοιµάζουµε µια δροσερή σαλάτα, µια πληθωρική σούπα και µια νόστιµη κρεατόπιτα µε τον βασιλιά των µπλε τυριών, σε συνταγές του Γιώργου Δηµητρακόπουλου.

Βελουτέ σέλερι µε ροκφόρ, Κρεατόπιτα µε ροκφόρ, Σαλάτα µε σικορέ, ροκφόρ & αχλάδια.

Κάθε μέρα είναι γιορτή!
MONOXARHnew

Η Εύα Μονοχάρη µπαίνει στην κουζίνα της και ετοιµάζει ένα οικονοµικό και πεντανόστιµο µενού που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

Σαλάτα µε ξηρούς καρπούς & dressing µανταρινιού, Μανιταρόπιτα σε σφολιάτα, Λουκάνικα µε φιρίκια, Γιορτινό ρολό κιµά, Κυκλαδίτικο χοιρινό ρόστο, Καρυδόψωµο χωρίς ζύµωµα. 

Περί ορέξεως 
DHMHTRAKOPOYLOS-OREKTIKAnew

Για να σπάσει ο πάγος της αρχής, ο Γιώργος Δηµητρακόπουλος σερβίρει ιδιαίτερες σαλάτες και ορεκτικά, που εύκολα γίνονται κυρίως πιάτα ή συνοδευτικά για το κρασί σας.

Μας ετοιμάζει από Σολομό καπνιστό με ταρτάρ αβοκάντο & Σαλάτα με αχλάδι, ρόκα & προσούτο μέχρι Σπανάκι γκρατέν.

Καλή χρονιά! 
BASILOPITES

Οι κυρίες του Madame Ginger, η Μαριλού Παντάκη και η Άννα Χαλικιά, µας προτείνουν 6 διαφoρετικές βασιλόπιτες, αφράτες, ζουµερές και βελούδινες, ακόµα και για όσους νηστεύουν ή για τα vegan µέλη της οικογένειας. Μόλις τις ψήσετε, µην ξεχάσετε το φλουρί!

Βασιλόπιτα carrot cake, ζουµερή & πεντανόστιµη, Η απόλυτη βασιλόπιτα κέικ αµυγδάλου, χωρίς µίξερ, Σοκολατένια βασιλόπιτα µε γλάσο φιστικοβούτυρου, Βασιλόπιτα κέικ µε φιστίκια Αιγίνης & γλάσο λευκής σοκολάτας, Boozy βασιλόπιτα µε ρούµι, Βασιλόπιτα µε ταχίνι & πορτοκάλι, πανεύκολη & αρωµατική. 

Λευκή Πρωτοχρονιά 
SWEET-THINGnew

Κάθε χρονιά που τελειώνει µας αφήνει µε απολογισµούς και κάθε νέα έρχεται µε προσδοκίες, σαν λευκό, άγραφο χαρτί. Όπως και τα χιονάτα γλυκά µας. Ο Γιώργος Δηµητρακόπουλος µας δίνει τις συνταγές.

Χιονόμπαλες-τρουφάκια µε λικέρ κρέµα & αµύγδαλα, Πύργος από σουδάκια-χιονόµπαλες, Μιλφέιγ σοκολάτα με πραλίνα & καφέ, Μπράουνι με λευκή σοκολάτα, Cheesecake µε µέλι & λευκή σοκολάτα, Λεμονόπιτα με ιταλική μαρέγκα. 

Ακόμα

- Η ιστορία της καρυδόπιτας,από τη Μελίσσα Στοήλη.
- Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.
- Τα κρασιά των γιορτών.
- Chef's interview.
- Συνομιλούμε με τον σεφ Θεόδωρο Σταμούλη.



Olive! Μοιραζόμαστε όλοι μαζί το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!


4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€
GALA

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Κέιτ Μπλάνσετ
Η σούπερ σταρ με την Ελλάδα στα Όσκαρ.
H style icon ηθοποιός είναι η executive producer της ταινίας του Χρήστου Νίκου «Μήλα» αλλά και του δεύτερου αγγλόφωνου κινηματογραφικού του project.

Κώστας Καίσαρης
«Θεέ μου, σ’ ευχαριστώ που τα είδα όλα».
Ο αγαπητός bon vivant που έχει ταυτιστεί με τη high jewellery αλλά και τα φαντασμαγορικά θεματικά πάρτυ, σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις του.

Βασίλης Μπισμπίκης
«Μου αρέσει να ζω τη ζωή μου στα άκρα».
Ο πιο μισητός χαρακτήρας στις «Αγριες Μέλισσες» σκηνοθετεί τις πιο επιδραστικές παραστάσεις κι αγαπάει τα πάθη και τα λάθη- τα δικά του και των άλλων.

Κατερίνα Γουλανδρή

Χριστούγεννα όπως παλιά
Η επιτυχημένη επιχειρηματίας μας υποδέχεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας για τα οικογενειακά τραπέζια των γιορτών.

Ακόμα:

Τομ Βολφ
Ο Γάλλος συγγραφέας και σκηνοθέτης που «ανέστησε» τη Μαρία Κάλλας.

Indian Creek
Η κιβωτός των billonaires.

Μόδα & Ομορφιά
Ανανεώνουμε το look μας με τα πιο fashion forward σύνολα και το μακιγιάζ της νέας θηλυκότητας.

Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.



Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Κέιτ Μπλάνσετ
Η σούπερ σταρ με την Ελλάδα στα Όσκαρ.
H style icon ηθοποιός είναι η executive producer της ταινίας του Χρήστου Νίκου «Μήλα» αλλά και του δεύτερου αγγλόφωνου κινηματογραφικού του project.

Κώστας Καίσαρης
«Θεέ μου, σ’ ευχαριστώ που τα είδα όλα».
Ο αγαπητός bon vivant που έχει ταυτιστεί με τη high jewellery αλλά και τα φαντασμαγορικά θεματικά πάρτυ, σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις του.

Βασίλης Μπισμπίκης
«Μου αρέσει να ζω τη ζωή μου στα άκρα».
Ο πιο μισητός χαρακτήρας στις «Αγριες Μέλισσες» σκηνοθετεί τις πιο επιδραστικές παραστάσεις κι αγαπάει τα πάθη και τα λάθη- τα δικά του και των άλλων.

Κατερίνα Γουλανδρή
Χριστούγεννα όπως παλιά
Η επιτυχημένη επιχειρηματίας μας υποδέχεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας για τα οικογενειακά τραπέζια των γιορτών.

Ακόμα:

Τομ Βολφ
Ο Γάλλος συγγραφέας και σκηνοθέτης που «ανέστησε» τη Μαρία Κάλλας.

Indian Creek
Η κιβωτός των billonaires.

Μόδα & Ομορφιά
Ανανεώνουμε το look μας με τα πιο fashion forward σύνολα και το μακιγιάζ της νέας θηλυκότητας.

Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης