Άσχημη κατάληξη είχε για έναν ηλικιωμένο η παραγγελία που έκανε μέσω click away από ένα κατάστημα εσωρούχων στο Ίλιον, το πρωί της Τετάρτης.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο ηλικιωμένος είχε παρκάρει κάθετα στο κατάστημα εσωρούχων και όταν τελείωσε τις αγορές του μπήκε στο αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά. Μπέρδεψε όμως την όπισθεν στο αυτόματο κιβώτιο και έφερε την καταστροφή.
Το αυτοκίνητο πήγε μπροστά και πάνω στον πανικό του ο οδηγός αντί να πατήσει φρένο πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να εισβάλει με φόρα μέσα στο κατάστημα με τα εσώρουχα. Έσπασε την βιτρίνα και έφτασε μέχρι το ταμείο!
Ευτυχώς το συγκεκριμένο κατάστημα, που υπέστη σημαντικές ζημιές, εκείνη τη στιγμή δεν ήταν ανοιχτό, καθώς η ιδιοκτήτρια είχε να παραδώσει παραγγελίες click away και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ούτε της ιδιοκτήτριας αλλά ούτε του ηλικιωμένου οδηγού.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα