BooksForAll: ΘΕΜΑ 104,6 και Bespoke Communications δωρίζουν βιβλία στο δήμο της Αθήνας

BooksForAll: ΘΕΜΑ 104,6 και Bespoke Communications δωρίζουν βιβλία στο δήμο της Αθήνας

Η διάθεση 1.000 βιβλίων για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων είναι η πρώτη δράση από το ΘΕΜΑ 104,6 και την εταιρεία Bespoke Communications

thema
Μία πρωτότυπη και δυναμική δράση, την «Books For All», με σκοπό την προώθηση του βιβλίου και την παροχή της δυνατότητας ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, να έχουν πρόσβαση στη γνώση, οργανώνουν το ΘΕΜΑ 104.6 και η εταιρία Bespoke Communications.

Με το «Books for All» το ΘΕΜΑ 104.6 και η εταιρία Bespoke Communications δωρίζουν βιβλία για τη δημιουργία δανειστικών βιβλιοθηκών σε δομές, φορείς και οργανισμούς. Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη δράση αφορά στη δωρεάν διάθεση σχεδόν 1.000 βιβλίων στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου της Αθήνας, προκειμένου να δημιουργηθεί δανειστική βιβλιοθήκης στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων.

books_for_all


Το «Books for All» επιδιώκει να αποτελέσει ένα εισιτήριο στο ταξίδι της γνώσης, ένας προορισμό στον οποίο όλοι θέλουμε να έχουν ίσο δικαίωμα πρόσβαση! Τα βιβλία είναι και ένας δημιουργικός εναλλακτικός δρόμος, μία «απάντηση» στην έξαρση της τεχνολογίας, αλλά και στην αντικατάσταση της φυσικής μας επικοινωνίας με διαδικτυακές συναντήσεις και τηλε-κλήσεις.

bespoke
Κλείσιμο


Στόχος της δράσης BooksforAll είναι η ενδυνάμωση της σχέσης ανθρώπου και βιβλίου σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής. Για αυτό το λόγο η δράση απευθύνεται σε κοινωνικές ομάδες που είναι ευάλωτες και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην αγορά βιβλίου, την «τροφή» της σκέψης, απαραίτητου συστατικού για μια κοινωνία με γερά αντανακλαστικά και σε εγρήγορση.


Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Δεκατέσσερα άτομα καταδικάστηκαν για τη σφαγή στο Charlie Hebdo το 2015


Χαρδαλιάς: Αφωνία τέλος από απόψε - αύριο πάει Θεσσαλονίκη


Νόμος Κατσέλη: Στον «αέρα» από εβδομάδα η νέα πλατφόρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης