Υπόθεση βιασμού στη Ρόδο: «Τράβηξα βίντεο για να το δείξω στον πατέρα τους!» - Σοκάρει ο θείος των παιδιών

Υπόθεση βιασμού στη Ρόδο: «Τράβηξα βίντεο για να το δείξω στον πατέρα τους!» - Σοκάρει ο θείος των παιδιών

Σοκάρει ο θείος των δύο ανήλικων παιδιών που βιντεοσκοπούσε τον βιασμό: «Το έκανα για να το δείξω στον μπαμπά τους και να τους επιπλήξω»

kakopiisi51316
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού 13χρονου αγοριού στη Ρόδο από τον 17χρονο ανήλικο αδερφό του, τη στιγμή που τους τραβούσε βίντεο ο... θείος τους!

Το protothema.gr αποκαλύπτει σήμερα τι υποστήριξε ο 47χρονος συγγενής των δύο παιδιών ο οποίος ήταν μπροστά στην αποτρόπαια πράξη και τραβούσε βίντεο!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από πηγές του νησιού που μίλησαν στο protothema.gr το συμβάν δεν έγινε στις 20 Αυγούστου, αλλά πριν από ενάμιση χρόνο. Σύμφωνα με την πλευρά του 47χρονου θείου δεν πρόκειται για καταγραφή βιασμού αλλά για σεξουαλική πράξη μεταξύ των δύο αδερφών η οποία καταγράφηκε από το κινητό του. «Βιντεοσκόπησα τα παιδιά για να το δείξω στον μπαμπά τους και να τους επιπλήξω. Για αυτό τράβηξα το βίντεο», φέρεται να υποστηρίζει ο θείος τους.

«Ήταν όλα με τη συναίνεσή του. Εκείνος ήθελε να γίνει ότι έγινε», υποστήριξε ο18χρονος ο οποίος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος ήδη τέσσερις μήνες σε ψυχιατρική κλινική φυλακής. Μαζί τους φέρεται να ήταν και ένας φίλος του 18χρονου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, την 20ή Αυγούστου 2020 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από την μητέρα του 13χρονου ότι το παιδί έπεσε θύμα βιασμού από τον αδελφό του και τον φίλο του, προσθέτοντας ότι τα δύο της παιδιά αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα. Ο μεγαλύτερος γιος της βίασε τον 13χρονο, όπως είπε, παρουσία του 18χρονου ενώ κατήγγειλε ότι το πριν ένα έτος τον είχε υποχρεώσει σε σεξουαλική πράξη και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στις οικίες των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι κι ένα παιδικό εσώρουχο, στην οικία του δεύτερου, έναν φορητό υπολογιστή και στην οικία του 47χρονου δύο κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος προανακριτικά ισχυρίστηκε ότι όντως στο περιστατικό που συνέβη ένα χρόνο πριν έβγαλε βίντεο τα παιδιά προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς τους διότι χωρίς αυτό δεν θα πίστευαν τα λεγόμενά του. Μάλιστα όπως λέει, δύο μέρες μετά το περιστατικό ο 18χρονος χάλασε το κινητό του 47χρονου ρίχνοντας νερό προκειμένου, όπως του είπε, να μην έχει στοιχεία εναντίον του.

Ο πρώτος κατηγορούμενος ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του και καταγγέλθηκε ότι έκανε τα ίδια και στην ανήλικη αδελφή του, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της Ανακρίτριας Υπηρεσίας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας και παραμονή επί 6μηνο σε ψυχιατρική κλινική σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Brexit: Φον ντερ Λάιεν και Τζόνσον αποφασίζουν σήμερα αν θα συνεχισθούν οι συνομιλίες

Click away: Πρεμιέρα σήμερα για το λιανεμπόριο - Ανησυχούν οι επιστήμονες για αύξηση των κρουσμάτων

«Βελτιωμένη πρόταση» από την κυβέρνηση περιμένει η Εκκλησία για Χριστούγεννα και Φώτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης