Πύργος: «Μαϊμού» πωλητές ειδών προικός λήστεψαν ηλικιωμένη

Πύργος: «Μαϊμού» πωλητές ειδών προικός λήστεψαν ηλικιωμένη

Η ληστεία είχε γίνει στις 29 Ιουλίου - Οι δύο εκ των τεσσάρων δραστών είναι ήδη στη φυλακή και οι άλλοι δύο αναζητούνται

peripoliko_14
Βαρύ ποινικό παρελθόν έχουν οι τέσσερις κακοποιοί που είχαν χτυπήσει την πόρτα μιας ανυποψίαστης ηλικιωμένης σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας παριστάνοντας τους πλανόδιους πωλητές ειδών προικός και την είχαν χτυπήσει χωρίς έλεος για να της αρπάξουν όλα κι όλα 300 ευρώ.

Η ληστεία είχε γίνει το πρωί της 29ης Ιουλίου, όταν τρεις από τους δράστες έπεισαν την άτυχη γυναίκα να τους βάλει στο σπίτι της, δήθεν για να της δείξουν τα εμπορεύματά τους, αλλά μόλις μπήκαν την ακινητοποίησαν χτυπώντας την, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και βρήκαν τα χρήματα σε ένα μπαούλο. Έπειτα, διέφυγαν με όχημα στο οποίο τους περίμενε ο τέταρτος συνεργός τους.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Πύργου και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις δράστες, δυο από τους οποίους είναι ήδη έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα για άλλες ληστείες, ενώ σε βάρος των άλλων δυο εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Ηλείας για διακεκριμένες κλοπές! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Χριστούγεννα με 300 διασωληνωμένους το... καλό σενάριο

HΠΑ: Ξεκινούν άμεσα οι εμβολιασμοί μετά το «ΟΚ» της FDA στην Pfizer

Ακρόπολη: Τα χρόνια άλυτα προβλήματα που απειλούν το κορυφαίο ελληνικό μνημείο - Επίσημα έγγραφα κι φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης