Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία
Πυρκαγιά σε ισόγειο κτιρίου στην οδό Αγίου Νεκταρίου στα προσφυγικά της Πάτρας εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 16:30 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Από την πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τραυματίστηκε ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν εντός του κτιρίου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο τραυματισμός είναι ελαφρύς.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροβεστικής με 5 άνδρες για τον περιορισμότ ης πυρκαγιάς, καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τον τραυματία.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.