Τα αειθαλή φύλλα της δάφνης είναι το γούρι της χρονιάς

Τα αειθαλή φύλλα της δάφνης είναι το γούρι της χρονιάς

Την ευγενή δάφνη, το διαχρονικό σύμβολο της νίκης και της δόξας, επέλεξε ο Οίκος ZOLOTAS για να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 με την συλλογή Daphne

1_bras

Sponsored Content

Η δάφνη, ταυτισμένη με τη διορατική σοφία, ήταν εκείνη που με το θρόισμα των φύλλων της μουρμούριζε χρησμούς στο ιερό του Απόλλωνα στο μαντείο των Δελφών. Μέσα στους αιώνες έγινε έμβλημα της νίκης, της δόξας, της υπεροχής, του ηρωισμού και του επαίνου. Έχει στεφανώσει αθλητές και ήρωες και έχει γίνει σύμβολο της λύτρωσης και της δικαίωσης ενός σπουδαίου αγώνα.

Από την πρώτη ώρα της απελευθέρωσης της Ελλάδας το δάφνινο στεφάνι αγκάλιασε τη Γαλανόλευκη και υιοθετήθηκε ως νικητήριο διακριτικό. Συνοδεύει τον ελληνισμό σε όλες του τις σημαντικές στιγμές, έχει αποτελέσει έμπνευση των μεγάλων ποιητών μας, και είναι παντοτινό κόσμημα του ελληνικού πολιτισμού.

Για το έτος 2021, o Οίκος ZOLOTAS, θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, δημιούργησε την συλλογή Daphne εμπνευσμένη από το δάφνινο στεφάνι. Ένα πολύτιμο γούρι διακοσμημένο με τα αειθαλή φύλλα της δάφνης, που θα φέρει, ειρήνη και ευημερία σε όλο τον κόσμο.


Διαχρονικό σύμβολο με μοντέρνα αισθητική
Το λεπτεπίλεπτο σχέδιο της δάφνης με τις χειροποίητες λεπτομέρειες αποδίδει την αίσθηση της αρμονίας στην πολυτελή αυτή συλλογή. Η λάμψη των πολύτιμων λίθων σε συνδυασμό με το μοναδικό χρυσό του Οίκου, προσδίδουν μια μοντέρνα αίσθηση σε ένα διαχρονικό σύμβολο.

1_ken


H συλλογή Daphne, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρου για το 2021, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε ασήμι, ασήμι επιχρυσωμένο και χρυσό 18ΚΤ με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους και σμάλτο. Παντατίφ, βραχιόλια και σκουλαρίκια, σε ασημένιες, ροζ και χρυσές αποχρώσεις, συντροφεύουν τη μοναδικότητα και το προσωπικό στιλ της κάθε γυναίκας.


Μανικετόκουμπα, κλειδοθήκες και πιν σμιλεμένα από υψηλής ποιότητας μέταλλα, για τον άνδρα που ξεχωρίζει.
Κλείσιμο
Πρες παπιέ, σουβέρ και καρφίτσες για τις επιχειρήσεις που εκτιμούν την αξία της επαγγελματικής συνεργασίας.



Το γούρι του 2021 στηρίζει τα «Βήματα Ζωής»
Από το 1895 μέχρι και σήμερα, ο οίκος ZOLOTAS δημιουργεί και καθιερώνει το γούρι της χρονιάς, που σύμφωνα με την παράδοση προσφέρεται για την καλοτυχία. Κάθε χρόνο, η ετήσια αυτή συλλεκτική συλλογή αφιερώνεται σε έναν κοινωνικό σκοπό.


Το 2021, η συλλογή Daphne, έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.zolotas.gr/daphne-charm-2021


Και αν οι μέρες είναι ιδιαίτερες λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν, οι εξειδικευμένοι πωλητές του Οίκου ZOLOTAS βρίσκονται πάντα στη διάθεσή μας για να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε το κατάλληλο δώρο-κόσμημα για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Είναι πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν τηλεφωνικά, είτε μέσω email, είτε μέσω βίντεο κλήσης κατόπιν ραντεβού, δίνοντάς μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε τις αγορές μας με ασφάλεια.

Στο διάστημα αυτό θα βρίσκονται στην διάθεσή μας: τηλεφωνικά στον αριθμό:
+30 210 3601272 και + 2103613782

Για Whatsapp ή video call στον αριθμό +30 6948082170

Η υπηρεσία «κατ‘ οίκον ταχυδρομική αποστολή» μας επιτρέπει να λάβουμε τις αγορές μας με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης