Καιρός - Κακοκαιρία στη βόρεια Ελλάδα: Πλημμύρες και ζημιές από τις καταιγίδες - Δείτε φωτογραφίες

Καιρός - Κακοκαιρία στη βόρεια Ελλάδα: Πλημμύρες και ζημιές από τις καταιγίδες - Δείτε φωτογραφίες

«Αγρίεψε» ο καιρός στην Πιερία - Πτώσεις δέντρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  - Χιόνια στο Καϊμακτσαλάν - Δείτε φωτογραφίες

kakokairia_pieria
Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη βόρεια Ελλάδα, έχει μετατρέψει σε «ποτάμια» κεντρικούς δρόμους, ενώ  χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα, τα οποία καλύφθηκαν μέχρι τη μέση από τα ορμητικά νερά. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δε, λόγω των ισχυρών ανέμων έπεσαν μεγάλα δέντρα. 

Αυτή την ώρα βρέχει καταρρακτωδώς στην Χαλκιδική και το Κιλκίς. 

Τη σφοδρότητα των έντονων καιρικών φαινομένων αποτυπώνουν οι εικόνες που ακολουθούν από το Forecast Weather Greece, από το Μοσχοχώρι Πιερίας. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, τα πιο σημαντικά προβλήματα από την κακοκαιρία εντοπίζονται  από το πρωί στη βόρεια Ελλάδα, με την υπηρεσία να έχει δεχθεί κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Βέροιας.
kairos_thessaloniki
Εικόνα από την Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας - Βροχές και ομιχλώδες τοπίο


Την ίδια ώρα, μικρές καθυστερήσεις, 8 -15 λεπτών, υπάρχουν στα δρομολόγια του Προαστιακού σιδηροδρομου Θεσσαλονίκης - Λάρισας, λόγω πτώσης δέντρων από την κακοκαιρία στην περιοχή της Κατερίνης, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Θεσσαλονίκη: Πτώση δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων

Στη Θεσσαλονίκη, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην πόλη, ήδη από το βράδυ της Κυριακής,  έπεσαν δέντρα κοντά στην περιοχή του «Ιπποκράτειου» και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Βαλαγιάννη και Ασκληπιού, σύμφωνα με το thestival.gr.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης