ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ελεύθεροι οι Καμπαγιάννης και Παπαδάκης – Δικογραφία για παραβίαση των μέτρων προστασίας από την πανδημία

Ελεύθεροι οι Καμπαγιάννης και Παπαδάκης – Δικογραφία για παραβίαση των μέτρων προστασίας από την πανδημία

Οι δυο δικηγόροι είχαν υπογράψει το κάλεσμα όπως και πολλοί άλλοι πολίτες για απότιση φόρου τιμής στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

kampagiannis1
Ελεύθεροι είναι, σύμφωνα με πληροφορίες οι δικηγόροι Κώστας Παπαδάκης και Θανάσης Καμπαγιάννης, οι οποίοι είχαν προσαχθεί από τις αστυνομικές αρχές, σήμερα, μαζί με άλλα άτομα στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος.

Σε βάρος των δυο δικηγόρων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων covid 19 (άρθρο 285 ΠΚ).  Η δικογραφία διαβιβάζεται σε εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Από την πλευρά τους οι δυο δικηγόροι ζήτησαν την ποινική και πειθαρχική δίωξη του Αττικάρχη και παντός άλλου υπευθύνου για την «παράνομη» σύλληψή τους και παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοϊού καθώς όπως καταγγέλλουν «στον ίδιο χώρο κράτησης υπήρχαν 80 άτομα μαζί και οι αστυνομικοί με τα ίδια γάντια ερευνούσαν τα πράγματά τους». Οι δυο δικηγόροι είχαν υπογράψει το κάλεσμα όπως και πολλοί άλλοι πολίτες για απότιση φόρου τιμής στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής.

«Απαγγέλθηκε κατηγορία, σχηματίστηκε δικογραφία και κλήθηκα σε απολογία αφού είχα συλληφθεί από τις 12.30 από την αστυνομία για το αδίκημα 285 ΠΚ. Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο κείμενο της απολογίας η παραπάνω διαδικασία έγινε μετά από συνεννόηση της αστυνομίας με τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Κ. Σπυρόπουλο ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθώ ελεύθερος λόγω ειδικής δωσιδικίας», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Παπαδάκης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης