Κως: Καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών - Συνελήφθη στο Αγρίνιο

Κως: Καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών - Συνελήφθη στο Αγρίνιο

Ο ανακριτής είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψής του και για άλλη υπόθεση ναρκωτικών - Φυγόποινος ληστής εντοπίστηκε και στην Ημαθία

police_2
Ελεύθερος κυκλοφορούσε ένας φυγόποινος αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος αναζητούνταν και με ένταλμα από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Δωδεκανήσου, αλλά τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο… Αγρίνιο!

Κατά τον τυχαίο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κω για διακίνηση ναρκωτικών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο ανακριτής της Κω είχε εκδώσει και ένταλμα σύλληψής του για άλλη υπόθεση ναρκωτικών! Ο αλλοδαπός συνελήφθη και, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, θα μεταχθεί στην Κω για να απολογηθεί πριν εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Στην φυλακή φυγόποινος ληστής:

Σε περιοχή της Ημαθίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για ληστεία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές.

Στη Ρόδο, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 29χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και του Οικοδομικού Κώδικα, με τις οποίες του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυστραλία: Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού εδώ και πέντε μήνες!

Νέα Navtex από την Τουρκία για το Oruc Reis λίγο μετά το φονικό σεισμό

Τουρκία: Στους 42 οι νεκροί από τον φονικό σεισμό - Στη Σμύρνη ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης