Κορωνοϊός - Συγκινεί η αδερφή του αστυνομικού που πέθανε: «Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και ενέργεια»

Κορωνοϊός - Συγκινεί η αδερφή του αστυνομικού που πέθανε: «Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και ενέργεια»

Το μεσημέρι η κηδεία του στην περιοχή Διαλαμπή Ροδόπης - Σοκαρισμένοι και οι φίλοι του 50χρονου αστυνομικού: «Έδωσε τεράστια μάχη!»

astynomikart_2
Η μάχη με τον κορωνοϊό ήταν σκληρή για τον 50χρονο αστυνομικό Δ.Κ. από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος έπειτα από 30 ημέρες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω δύο ανήλικα παιδιά και τη σύζυγό του.

«Ήταν ένας υπέροχος πατέρας γεμάτος ζωή και ενέργεια» θα πει στο protothema.gr η αδελφή του. «Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Έχουμε πληγωθεί τόσο πολύ. Είναι άδικο να φεύγει από τη ζωή αυτός ο άνθρωπος», λέει συγκινημένη η αδελφή του, η οποία μαζί με την αδερφή της και τη σύζυγο του 50χρονου ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο στην περιοχή Διαλαμπή Ροδόπης όπου ήταν και ο τόπος καταγωγής του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 50χρονος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 27 Οκτωβρίου παρουσιάζοντας κάποια συμπτώματα. Στις 3 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Εννιά ημέρες μετά η υγεία του χειροτέρεψε και μπήκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και κατέληξε. Ο Δ.Κ. είναι ο πρώτος αστυνομικός ο οποίος πεθαίνει από κορωνοϊό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την αρχή της πανδημίας ο χώρος της αστυνομίας μετρά 1000 κρούσματα.

Θλίψη και βουβός πόνος επικρατεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φίλοι και συγγενείς του στην Κομοτηνή δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο αγαπημένος τους έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από τη ζωή, με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν εν ζωή! Το τελευταίο διάστημα ο άτυχος άνδρας είχε διασωληνωθεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. 

«Μαύρη μέρα σήμερα για την αστυνομική μας οικογένεια στη Ροδόπη.Το πένθος μας βαρύ.Ο μόλις 50χρονος συνάδελφός μας υπέκυψε μετά από πολυήμερη
μάχη με τον φονικό κορωνοϊό.Αναπλήρωτο το κενό στην οικογένεια και μεγάλος ο πόνος
στις καρδιές μας», έγραψε μια φίλη και συνάδελφος του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Δήμο μου, έφυγες τόσο νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων...Το χαμόγελό σου θα φωτίζει από σήμερα τον ουρανό...Εμείς τα αδέλφια σου, θα σε κρατάμε πάντα ζωντανό στις καρδιές και στο μυαλό μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους.Καλό παράδεισο αδελφέ», ήταν η σοκαριστική της ανάρτηση.

Φίλοι και συνάδελφοι του είπαν στο protothema.gr πως «έδωσε τεράστια μάχη. Τον στηρίξαμε όσο μπορουσαμε. Έκανε τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

«Συναντηθηκαμε την ημέρα που πήγε να κάνει το τεστ. Μετά έμαθα ότι βγήκε θετικός, ανέβασε πυρετό και πήγε στο νοσοκομείο Κομοτηνής απ'όπου μεταφέρθηκε στης Αλεξανδρούπολης. Στην αρχή ήταν σε δωμάτιο μετά διασωληνώθηκε και υπέκυψε δυστυχώς ο Δήμος μας. Ήταν από χωριό της Ροδόπης. Είχε 25 χρόνια υπηρεσίας και υπηρετούσε στο ΑΤ Σαπων», λέει συνάδελφος του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αστυνομικοί βρίσκονται καθημερινά απροστάτευτοι στη μάχη κατά της πανδημίας και πρέπει να ληφθούν άμεσα για την προστασία τους. Η οικογένεια του αστυνομικου Δ.Κ βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Η σύζυγος του είναι ράκος καθώς καλείται πλέον να μεγαλώσει τα δυο της παιδιά. Δίπλα της είναι φίλοι και συγγενικά της πρόσωπα που προσπαθούν να την στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.


Ειδήσεις σήμερα:

Εντείνεται η πίεση στις ΜΕΘ: 615 διασωληνωμένοι - Δεν πέφτει το φορτίο στη Β. Ελλάδα

Εξηγήσεις στο αυτόφωρο αναμένεται να δώσει σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης 

Αναρρώνει στο σπίτι του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Ιερώνυμος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης