
στη Σοβιετική Δημοκρατία του Ελλαδιστάν ξεκινάς μια επένδυση σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, ρίχνεις ένα σκασμό λεφτά, πληρώνεις φόρους και τέλη και έρχεται το ΣΤΕ "μετά από προσφυγές κατοίκων και φορέων" και σε στέλνει στον αγύριστο.
E ναι. Έχει ξανασυμβεί. Στην Αθήνα, κοντά στον Ευαγγελισμό, μέσα σε γνωστό αλσύλλιο. Κόρη παλιού εφοπλιστή (κορίτσι ξύπνιο, πολύ απλό και πολύ εργατικό, χωρίς πλάκα) έριξε ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσει ένα σικάτο εστιατόριο της περιοχής, το οποίο μάλιστα ανήκε σε κάποιον φορέα της Εκκλησίας. Μόλις τελείωσε τις εργασίες και ήταν σχεδόν έτοιμη να το λειτουργήσει, προσφύγανε διάφοροι-οι περισσότεροι Συριζαίοι-και ακυρώσανε το ΦΕΚ με βάση το οποίο λειτουργούσε το εστιατόριο στο αλσύλλιο όλα τα προηγούμενα χρόνια . Αποτέλεσμα; Η κοπέλα έχασε τα λεφτά της, και το αλσύλλιο γέμισε τοξικομανείς.
Καλά ρε αχήρευτοι, 87 χρονών θα στείλετε τον άνθρωπο στη φυλακή; Βάλτε του τουλάχιστον κατ’ οίκον περιορισμό ή κάτι τέτοιο.... δε σέβεστε την ηλικία του;
μεγας πρώην ραλίστας που το παιζει μάγκας αφησε το γερο πατερα του να παει μέσα και δεν πήγε αυτός?
οτι και ναχει κανει ο Βωβος 87χρονων να σε τραβολογανε οι πιθανοτητες να μεινεις στον τοπο ειναι μεγαλες.Καλα ο γιος του που ειναι να συλλαβουν αυτον το γερο βρηκανε να τραβολογάνε?
Μπραβο στο Βωβο που έσπασε το μίσος των αριστερών για το μεγαλο και το υψηλό. Το 1972 κατασκευαστηκε ο Πυργος Αθηνών, και επρεπε να φθασουμε στο 90 για να δουμε 5-6 υψηλα κτηρια!(ενδιαμεσα 1-2 ειχαν φτιαχτει στη ζουλα με χιλια βασανα- άδειες, ενστασεις, πολεμος....ακομη και το ΣΚΟΥΠΑΔΑΡΙΟ ΘΩΝ ο Βωβος παλευε να αναδειξει το εκκλησσακι+ παρκο+ Ουρανοξυστης 6-7 χρονια!
Που είναι ο αριστερός πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου, ο αλησμόνητος Τζανίκος να κάνει μια δήλωση στήριξης στον αναμοργωτή του Μαρουσιού Babis Vovos?? Γιατί σιωπά ο νεοδημοκράτης πρώην δήμαρχοςΑμαρουσίου Γιώργος Πατούλης;; Στην ανάγκη, να βοηθήσουν οικονομικά οι ίδιοι τον συλληφθέντα, τόεα έκανε για το Μαρούσι...
Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές στο παρελθόν με τον Μπάμπη Βωβό για διάφορα ακίνητα. Πανέξυπνος επιχειρηματίας και με πρόσωπο στην αγορά. Αν δεν είχε αναμιχθεί στον Βοτανικό και είχε άξιους διαδόχους, σήμερα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Τον φάγανε "οι κορμοράνοι" και όλοι αυτοί που πολέμησαν την επένδυση για ψηφοθυρικούς λόγους.(ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, κλπ). Τα ίδια πήγαν να κάνουν και στον Μελισσανίδη αλλά έπεσαν σε τοίχο..
BABIS, ποτε δεν πρεπει να μπαινει κορονα σε κτιριο, δειχνει την ποιοτητα των αξιων κτλ...