Διάρρηξη στο σπίτι γνωστού Παραολυμπιονίκη - Πήραν ακόμη και τη δάδα!

Διάρρηξη στο σπίτι γνωστού Παραολυμπιονίκη - Πήραν ακόμη και τη δάδα!

«Αυτοί που με διέρρηξαν, ας φέρουν τα πράγματα πίσω. Ξέρουν γιατί...» λέει ο γνωστός Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης

tsapatakis
«Ένας φίλος μου μπηκε μέσα στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη γιατί εγώ έλειπα. Ήταν χάλια». Ο γνωστός παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης μιλάει στο «ΘΕΜΑ» και περιγράφει πως άγνωστοι διαρρήκτες έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη ενώ εκείνος έλειπε για την αγωνιστική προετοιμασία του στα Χανιά.


Θυμα διάρρηξης έπεσε ο παραολυμπιονίκης Αντωνης Τσαπατάκης




«Ήμουν στα Χανιά και είπα σε έναν φίλο μου να πάει στο σπίτι μου. Εκείνος έφτασε και βρήκε την πόρτα ανοιχτή. Το σπίτι ήταν χάλια άνω κάτω. Μου πήραν πολλά αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν πάνω από 10.000 ευρώ. Κατά πάσα πιθανότητα πήραν και τη δάδα των αγώνων. Ευτυχώς δεν είχα χρήματα μέσα», μας είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τσαπατάκης και συνέχισε: «Η εικόνα στο σπίτι ήταν αυτή που είδατε στο βίντεο. Ήταν χάλια όλα τα δωμάτια».

«Αυτοί που με διέρρηξαν, ας φέρουν τα πράγματα πίσω. Ξέρουν γιατί... (περιοχή Καραμπουρνάκι-Θεσσαλονίκη)», έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook. Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να αναρτήσει στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα παπούτσια που του έκλεψαν οι δράστες.




Ειδήσεις σήμερα: 

Στο 70% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Οξφόρδης

Νοσοκομείο εκστρατείας στη Θεσσαλονίκη: Είχε χρησιμοποιηθεί στο Αφγανιστάν!

Κωστίδης για τη μάχη του με κορωνοϊό: «Πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ- Πνιγόμουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης