Στόχος αδίστακτων διαρρηκτών έγινε ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.
Ένας φίλος του βρήκε άνω κάτω το σπίτι του μετά την εισβολή διαρρηκτών οι οποίοι αφαίρεσαν πράγματα αξίας. Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος, οι δραστες μπήκαν και άρχισαν να ψάχνουν με μανία για χρήματα.
«Αυτοί που με διέρρηξαν, ας φέρουν τα πράγματα πίσω. Ξέρουν γιατί... (περιοχή Καραμπουρνάκι-Θεσσαλονίκη)», έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο Facebook.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο παραολυμπιονίκης έλειπε στα Χανιά όπου έκανε την προετοιμασία του. Ο ίδιος φέρεται να έστειλε έναν φίλο του στο σπίτι ο οποίος όταν έφτασε είδε ανοιχτή την πόρτα. Οι δραστες άρπαξαν από το σπίτι του κατά κύριο λόγο παπούτσια.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.