Κοντάρια, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες σε έλεγχους στο κέντρο της Αθήνας

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση - Τα «πολεμοφόδια» εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητα και σε σάκους ανθρώπων τόσο σε δρόμους κοντά στο Πολυτεχνείο όσο και σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας

Κοντάρια, κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες εντοπίστηκαν το πρωί σε έλεγχους στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, στη διάρκεια των ελέγχων έγιναν επτά προσαγωγές και μία σύλληψη. Ο συλληφθείς είχε στο παρελθόν καταδικαστεί για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας. Ο συγκεκριμένος οδηγούσε αυτοκίνητο μέσα στο οποίο εντοπίσθηκαν κοντάρια, κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες. 

Τα «πολεμοφόδια» εντοπίστηκαν τόσο σε αυτοκίνητα και σε σάκους που μετέφεραν οι προσαχθέντες τόσο σε δρόμους κοντά στο Πολυτεχνείο όσο και σε δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.



Η Αστυνομία έχει προσχωρήσει σε 10 προσαγωγές. Αναμέσα και τους και ένα πρόσωπο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία γαι υποθέσεις τρομοκρατίας.





Δείτε βίντεο: Κοντάρια, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες σε έλεγχους στο κέντρο της Αθήνας - Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας με μέλη του ΚΚΕ που έκαναν δεύτερη συγκέντρωση


Ειδήσεις σήμερα:

Επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά - Έρχεται ο αντικυκλώνας «ΩΜΕΓΑ εμποδιστής» με κρύο και βροχές

Πόλεμος στο ΕΣΥ: Οι 14 πιο κρίσιμες ημέρες - «Θερίζει» ο ιός στις ηλικίες 40-65

Σουηδία: Πώς η χαλαρότητα έφερε έκρηξη θανάτων αντί για «ανοσία αγέλης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr