Περαστικά Παυλόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με κορωνοϊό έχοντας ήπια συμπτώματα και χαμηλό πυρετό

pavlopoulos-anast
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό, είχε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Aρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, επισημαίνοντάς του ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στον Ελληνισμό και στην Ορθοδοξία, σε συνέχεια του ήδη τεράστιου και κοινώς αναγνωρισμένου έργου του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος νοσηλεύεται από χθες ΜΕΘ του  Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», αφού προηγουμένως μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ελληνικό C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

H επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας αναφέρει: «Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, εισήχθη στις 11/11/2020 με διάγνωση COVID και νοσηλεύεται σε κλίνη ΜΕΘ. Ο Αρχιεπίσκοπος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα από το αναπνευστικό σύστημα και χαμηλό πυρετό. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη επί του παρόντος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξονική του Αρχιεπισκόπου είναι καθαρή και λαμβάνει Remdesivir.

Η παρακολούθησή του θεωρείται επιβεβλημένη, καθώς όπως δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος στο Mega «έχω μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, έχω ένα άσθμα πολύ καιρό. Νομίζω θα το ξεπεράσουμε».

Κλείσιμο
Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αλβανίας παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και χαμηλό πυρετό, κρίθηκε ωστόσο αναγκαία η μεταφορά του στην Ελλάδα όπου βρίσκονται οι θεράποντες ιατροί του οι οποίοι γνωρίζουν το ιστορικό του.


Ειδήσεις σήμερα: 

Νέες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ: Άλλαξαν οι ημέρες της καραντίνας - Τι πρέπει να προσέξουμε

Το εμβόλιό μας μπορεί να βάλει τέλος στην πανδημία, λέει ο Τούρκος «εγκέφαλος» της BioNTech

Θετικά στον κορωνοϊό όλα τα δείγματα των μινκ στη φάρμα της Κοζάνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης