Καιρός: Τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο - Δείτε χάρτες

Τι καιρό θα έχουμε το Σαββατοκύριακο - Δείτε αναλυτικούς χάρτες

kairos_athina_omixlis
Τι καιρό θα έχουμε, άραγε, το Σαββατοκύριακο, εν μέσω  της πανδημίας του κορωνοϊού και νέων αυστηρών μέτρων απαγόρευσης, που τίθενται σε ισχύ από την Παρασκευή;

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές αναμένουμε το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει προοδευτική πτώση.

Οι άνεμοι θα δεν θα ξεπερνούν στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο

Στα κεντρικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοανατολικά θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.
savvato_kairos_lockdown


Τι περιμένουμε την Κυριακή - Πού θα σημειωθούν βροχές

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.
kiriaki_kairos_lockdown

Ειδήσεις σήμερα: 

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι θα επιτρέπεται και τι όχι από την Παρασκευή - Πώς φτάσαμε ως εδώ

Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει το ωράριο - Τι ώρα θα κλείνουν

«Youtube problem»: Προβλήματα τη νύχτα - Γιατί «έπεσε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης