Έζια Μπραντς: H Μις ΗΠΑ 2020 είναι Αφροαμερικανή και... οπαδός του Τραμπ

Έζια Μπραντς: H Μις ΗΠΑ 2020 είναι Αφροαμερικανή και... οπαδός του Τραμπ

Η Έζια Μπραντς τάσσεται υπέρ της οπλοφορίας - Δείτε φωτογραφίες 

miss0usa
Από το περήφανο και πολύπαθο Μισισίπι του αδούλωτου αμερικανικού νότου κατάγεται η νέα Μις ΗΠΑ, η 22χρονη Έζια Μπραντς (Asya Branch). Όπως προδήλως πιστοποιείται από τις φωτογραφίες της, η Μπραντς είναι Αφροαμερικανή, με το σοκολατί (γάλακτος) χρώμα της επιδερμίδας της να την καθιστά ακαταμάχητα ελκυστική.

Η νεαρή καλλονή λατρεύει τα όπλα και σχεδόν εξίσου τον απερχόμενο πλανητάρχη, τον Ντόναλντ Τραμπ. Το 208 η Έζια Μπραντς είχε αναδειχθεί Μις Μισισίπι, κάτι που συνέβαινε για πρώτη φορά στην ιστορία των τοπικών καλλιστείων, στα οποία η κορυφαία διάκριση προοριζόταν αποκλειστικά για λευκές. Το κάλλος της Μπραντς (και εν μέρει οι κατακτήσεις του αντι-ρατσιστικού κινήματος) έπεισαν την κριτική επιτροπή να της χαρίσει την πολύτιμη ταινία, στην οποίαν αναγράφεται με χρυσά γράμματα ο τίτλος.

MISS USA 2020 IS ASYA BRANCH - FULL PERFORMANCE


Υπό την ιδιότητά της ως Μις Μισισίπι, η Μπραντς είχε επιδιώξει να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που εν τέλει συνέβη. Σε συνεδρίαση στρογγυλής τραπέζης με το επιτελείο του Προέδρου και τον ίδιον αυτοπροσώπως στην κεφαλή, η Έζια Μπραντς ανέπτυξε τις ιδέες και τα αιτήματά της για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος στις ΗΠΑ.

Όμως, εκτός από τα υψηλού επιπέδου ραντεβού της Μπραντς με τον Τραμπ, η Αμερικανίδα «βασίλισσα της ομορφιάς» όπως θα αποκαλείται εις το εξής, είχε την τιμή να εκτελέσει με τη φωνή της a capella τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, σε συγκέντρωση οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ. Η Έζια Μπραντς δηλώνει ότι νιώθει πολύ μεγάλη υπερηφάνεια για το ότι συνέβαλε στην επιτυχία μιας εκδήλωσης με πρωταγωνιστή μια προσωπικότητα την οποίαν θαυμάζει η ίδια, όπως τον -τέως οσονούπω- Πλανητάρχη Τραμπ.

View this post on Instagram

Can I relive last night over and over 🖤✨

A post shared by Asya Danielle Branch (@asyadanielle) on


Επιπλέον, η Έζια Μπραντς ανήκει στους οπλόφιλους Αμερικανούς, εξού και μιλά ευθαρσώς για την ιδιαίτερη σχέση της με τα πυροβόλα: «Είμαι κάποια που μεγάλωσε μέσα σε ένα σπίτι όπου υπήρχαν όπλα. Από μικρή έμαθα πώς να τα γεμίζω, πώς να ρίχνω και πώς να τηρώ σχολαστικά τους κανόνες ασφαλείας. Θεωρώ λοιπόν ότι η εκπαίδευση στη σωστή χρήση των όπλων θα έπρεπε να είναι ανοιχτή στον καθέναν. Αλλά πιστεύω ότι πριν αποκτήσει κάποιος όπλο, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει υποβληθεί σε αυστηρά τεστ».

Κλείσιμο

Η Έζια Μπραντς χρειάστηκε να περιμένει πολλούς μήνες έως ότου εν τέλει διοργανωθεί, έστω και με μεγάλες προσαρμογές λόγω των υγειονομικών περιορισμών, ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Αμέρικα 2020. Εν τέλει όμως, η υπομονή και η επιμονή της μελαψής και συναρπαστικά καλλίγραμμης Έζια επιβραβεύτηκε με έναν θρίαμβο.



Ειδήσεις σήμερα

2.384 νέα κρούσματα - 41 θάνατοι - 263 διασωληνωμένοι

Κικίλιας: Στο 32% η θετικότητα στη Θεσσαλονίκη - Καμία αναμονή για ΜΕΘ

Σούπερ μάρκετ: «Stop» από την Τετάρτη στην πώληση διαρκών αγαθών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης