Φυτεία με 400 χασισόδεντρα μέσα σε σπίτι στην Κορινθία
Ο συλληφθείς είχε στήσει ολόκληρο θερμοκήπιο για την παραγωγή κάνναβης
Μάνος Τσαγκαράκης
Ένα ολόκληρο… δάσος από χασισόδεντρα διατηρούσε μέσα στο σπίτι του στην ορεινή κοινότητα Βελίνα του δήμου Σικυωνίων στην Κορινθία ένας κάτοικος, ο οποίος είχε στήσει ολόκληρο θερμοκήπιο για την παραγωγή κάνναβης!
Στο πλήρες εργαστήριο που είχε δημιουργήσει με λαμπτήρες για τον φωτισμό, εξαρτήματα για την διατήρηση των ιδανικών συνθηκών υγρασίας και θερμότητας και αεραγωγούς για τον εξαερισμό της φυτείας εσωτερικού χώρου, ο δράστης φέρεται σύμφωνα με το ekorinthos.gr ότι καλλιεργούσε περισσότερα από 400 δενδρύλλια κάνναβης!
Η χασισοφυτεία και το εργαστήριο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και πέρασαν χειροπέδες στον καλλιεργητή που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, αφήνοντας εμβρόντητους τους περίπου 140 μόνιμους κατοίκους του χωριού.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.