Καβάλα: Του πούλησαν μηχάνημα και δεν το παρέδωσαν ποτέ

Καβάλα: Του πούλησαν μηχάνημα και δεν το παρέδωσαν ποτέ

Απάτη με αγορά υπολογιστή και στα Γρεβενά

apati
Θύμα οργανωμένης απάτης έπεσε ένας Έλληνας από την περιοχή της Καβάλας, ο οποίος εντόπισε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αγγελία για την πώληση ενός μηχανήματος έργων και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άγνωστο που την είχε αναρτήσει.

Εκείνος του ζήτησε το ποσό των 7.500 ευρώ για την αγορά του φορτωτή και, αφού συμφώνησαν, του έδωσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς δυο συνεργών του στους οποίους το θύμα κατέθεσε τα χρήματα τον περασμένο Αύγουστο. Μάταια, όμως, περίμενε να παραλάβει το μηχάνημα, καθώς ο «πωλητής» διέκοψε κάθε επικοινωνία.

Ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Παγγαίου στους οποίους ο αγοραστής κατήγγειλε την απάτη, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν οι κάτοχοι των λογαριασμών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να ταυτοποιήσουν και τον υποτιθέμενο «πωλητή».

Απάτη με αγορά υπολογιστή και στα Γρεβενά

Μια γυναίκα από τα Γρεβενά κατήγγειλε το πρωί τους Σαββάτου στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι εξαπατήθηκε από έναν άγνωστο που είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αγγελία για την πώληση ενός υπολογιστή. Αφού επικοινώνησαν και τηλεφωνικά, κατέβαλε σε λογαριασμό του το ποσό των 170 ευρώ για την αγορά, όμως δεν της έστειλε τον επίμαχο υπολογιστή. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκε ως «πωλητής» ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα ΠρωτοδικώνΓρεβενών.





Ειδήσεις σήμερα:

Εξομολόγηση-σοκ: Ο ηθοποιός Γκάμπριελ Μπερν περιγράφει πώς κακοποιήθηκε από ιερέα στα 11 του!

Το εύστοχο σκίτσο των βρετανικών Times για το τι περιμένει τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Δερμιτζάκης (ΘΕΜΑ 104,6): Γιατί δεν πρέπει να πάμε σε λογική «ακορντεόν» για το lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης