Όπλα και φωτοβολίδες σε σπίτια σε Δράμα και Καβάλα

Όπλα και φωτοβολίδες σε σπίτια σε Δράμα και Καβάλα

Τέσσερις συλλήψεις

Drama-Kavala-opla-fwtobolides2
«Χτένισαν» τις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Καβάλας οι αστυνομικοί στο πλαίσιο επιχείρησης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και κατασχέθηκαν πιστόλια κρότου, πλήθος φυσίγγια, φωτοβολίδες και εξαρτήματα για την εκτόξευσή τους!

Αρχικά, αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν στην Δράμα έναν κάτοικο της πόλης, όταν βρήκαν στο σπίτι του δύο πιστόλια κρότου, 140 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 50 φωτοβολίδες, δυο βεγγαλικά και δυο εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων. Οι ίδιοι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλον έναν άνδρα σε οικισμό της Δράμας, όταν κατέσχεσαν στην κατοικία του ένα πιστόλι κρότου– αερίου, 22 αβολίδωτα φυσίγγια και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Σε έναν οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του τμήματος Νέστου συνέλαβαν άλλον έναν δράστη, που είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι κρότου– αερίου με 23 φυσίγγια, ενώ στην Χρυσούπολη Καβάλας οι ίδιοι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλον έναν άνδρα που είχε στην κατοικία του ένα πιστόλι κρότου τύπου «στυλό» για την εκτόξευση φωτοβολίδων και τρεις φωτοβολίδες.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας κατά περίπτωση, που υποβλήθηκαν στους εισαγγελείς Πρωτοδικών Δράμας και Καβάλας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μια σοκαριστική ματιά στη ζωή 19χρονης «συνοδού» - «Συχνά δέχομαι πελάτες με διάλειμμα 2 λεπτών»

Lockdown ανακοινώνει στις 12 ο Μητσοτάκης: Έρχεται ξανά το SMS, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00

«Καλπάζει» στις ΗΠΑ ο κορωνοϊός - 99.660 κρούσματα και 1.112 θάνατοι σε 24 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης