Βρήκαν 40 κιλά κλαδιά από χασισόδεντρα στη Λάρισα

Βρήκαν 40 κιλά κλαδιά από χασισόδεντρα στη Λάρισα

Φυτεία δεν υπήρχε πλέον, υπήρχαν όμως τα απομεινάρια της...

kladia
Φυτεία δεν υπήρχε πλέον στις δύσβατες ορεινές περιοχές της Λάρισας όπου έκαναν έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες για την δράση μιας εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια κάνναβης, υπήρχαν όμως τα… απομεινάρια της!

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο ορεινό σημείο του Δήμου Αγιάς που τους υποδείχθηκε ποσότητες από κλαδιά κάνναβης συνολικού βάρους 39 κιλών και 467,7 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Ωστόσο, ταυτοποίησαν έξι άτομα ως μέλη της ομάδας που επιδιδόταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων από τις αρχές Αυγούστου ως την περασμένη Παρασκευή.

Ένας άνδρας και η συγκάτοικός του συνελήφθησαν, καθώς κατά τις έρευνες στην κατοικία τους και σε επαγγελματικό χώρο, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,2 γραμμαρίων, μείγμα κάνναβης και καπνού βάρους 1,9 γραμμαρίου, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, μία ζυγαριά και 60 ευρώ.

Σε έρευνα το σπίτι άλλων μελών της ομάδας, που δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου, κατασχέθηκαν 8.950 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, που βαρύνουν και τους τέσσερις συνεργούς τους.


Ειδήσεις σήμερα: 

Οι τρεις άξονες του σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ. για τους ελέγχους

Με 40λεπτη σχολική ώρα ξεκινά η τηλεκπαίδευση - Απουσίες για όσους δεν συμμετέχουν

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ο 17χρονος τσακωνόταν καθημερινά με την 50χρονη γυναίκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης